anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Świergotamy?

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Świergotamy?

Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.

profile.country.pl_PL.title
bart_m26
Użytkownik

:smileyplus: Znalazłem swoją galerię...

Ale wgrywanie zdjęć, hmm dziwne :smileyplain:co zrobić aby wyświetliły się dwa ostatnie tak jak poprzednie?

Sony A35, 18-55mm, 50mm/1.8 +pasja i plany
tenzer
Poszukiwacz

Heja,

to już nigdy nie będzie tak samo ?

A zapomniałem napisać jestem tu perwszy raz i nie umiem się odnaleść :smileygrin: wszytko tu po jakiemuś angielskiemu :open_mouth:

Message was edited by: tenzer

bart_m26
Użytkownik

Nawet nie wiem czy zadziała, ale troszkę aby rozbawić tego wieczoru...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=421755774546649&set=a.409788615743365.104197.406820362706857...

Musiałem edytować do linka gdyż autor zastrzega sobie, aby nie kopiować obrazka.

Message was edited by: bart_m26

Sony A35, 18-55mm, 50mm/1.8 +pasja i plany
jacej92
Użytkownik

Cytując Starostę:

I już mi się w pierwszym wrażeniu nie podoba

Za nieczytelność forum

[...]

To jest jakiś dramat :cry:

niestety muszę się zgodzić. WIem że to tylko niepotrzebne wylewanie żali bo i tak stare forum nie wróci, a to nagle nie stanie się normalne i cywilizowane. Miało być fajnie. Nowe forum, nowe możliwości. Ale to nie jest coś w rodzaju przesiadki z roweru do samochodu (chyba że takiego na baterie - BEZ BATERII)

jest nowsze, może technicznie lepsze. Tylko chyba społeczność jest najważniejsza? A społeczność mówi - DNO :slight_frown:

Przykro mi  bo stare forum miało jednak dusze. A tu... Ahhh szkoda gadać. Mam tylko nadzieje że to co mnie najbardziej interesuje z forum, za jakieś pół roku nauczę się znajdować.

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Witam Was na nowej, obaczym czy gorszej czy lepszej platformie. Się spróbuję odnaleźć :smileygrin:

mitech
Poszukiwacz

Witam i spadam :anguished:

profile.country.PL.title
Sebol.
Użytkownik

Witam! Ale się pozmieniało ! Jak tu się odnajdzie taki ignorant jak ja  ??!!  :anguished:

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Sebol, pomyśl że wyjechałes za granicę. Tam też trzeba się do wszystkiego przyzwyczaić :wink:

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Witam z rana.

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
jalu63
Użytkownik

a jak połączyć moje poprzednie "ja" na forum z moim obecnym,

jakoś mi nie wyszło....