Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
:smileyplus: Znalazłem swoją galerię...
Ale wgrywanie zdjęć, hmm dziwne :smileyplain:co zrobić aby wyświetliły się dwa ostatnie tak jak poprzednie?
Heja,
to już nigdy nie będzie tak samo ?
A zapomniałem napisać jestem tu perwszy raz i nie umiem się odnaleść :smileygrin: wszytko tu po jakiemuś angielskiemu
Message was edited by: tenzer
Nawet nie wiem czy zadziała, ale troszkę aby rozbawić tego wieczoru...
Musiałem edytować do linka gdyż autor zastrzega sobie, aby nie kopiować obrazka.
Message was edited by: bart_m26
Cytując Starostę:
I już mi się w pierwszym wrażeniu nie podoba
Za nieczytelność forum
[...]
To jest jakiś dramat
niestety muszę się zgodzić. WIem że to tylko niepotrzebne wylewanie żali bo i tak stare forum nie wróci, a to nagle nie stanie się normalne i cywilizowane. Miało być fajnie. Nowe forum, nowe możliwości. Ale to nie jest coś w rodzaju przesiadki z roweru do samochodu (chyba że takiego na baterie - BEZ BATERII)
jest nowsze, może technicznie lepsze. Tylko chyba społeczność jest najważniejsza? A społeczność mówi - DNO
Przykro mi bo stare forum miało jednak dusze. A tu... Ahhh szkoda gadać. Mam tylko nadzieje że to co mnie najbardziej interesuje z forum, za jakieś pół roku nauczę się znajdować.
Witam Was na nowej, obaczym czy gorszej czy lepszej platformie. Się spróbuję odnaleźć :smileygrin:
Witam i spadam
Witam! Ale się pozmieniało ! Jak tu się odnajdzie taki ignorant jak ja ??!!
Sebol, pomyśl że wyjechałes za granicę. Tam też trzeba się do wszystkiego przyzwyczaić
Witam z rana.
a jak połączyć moje poprzednie "ja" na forum z moim obecnym,
jakoś mi nie wyszło....