Podziel się wrażeniami!
Cash Back – w poszukiwaniu przelewu.
Mam problem- tydzień temu otrzymałem maila, który informował mnie o wysłaniu przelewu jako Cash Back za zakup obiektywu. Mój Bank go nie otrzymał. Z kolei Sony- pomoc przesłała mi tabelę, która ma być dowodem, że przelew wyszedł od WORLDPAY - Link Network (taką tabelę to robię w Excel w 2 min), ale ona nie jest żadnym dowodem bankowym. Podając numer referencyjny przelewu, mój bank nic takiego nie widzi. Czyli pieniądze wyszły, o ile w rzeczywistości, gdzieś są ale nie na moim koncie.
Złożyłem reklamację w SONY- pomoc techniczna, ale z rozmowy z Panem z pomocy to raczej widzę umywanie rąk, i powoływanie się na niby dokument (tabela) niż rzeczywistą chęć pomocy.
I co dalej ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Piotrze, przykro nam, że doświadczasz takich problemów. Widzę, że kontaktowałeś się już z infolinią promocji Cashback, ale wysłałam także zapytanie w Twojej sprawie do Supportu Sony - damy znać, jak tylko otrzymamy odpowiedź.
Pozdrawiam, Agnieszka_J
mam dokładnie taka sama sytuacje, przelew niby wyszedł ale do mojego konta nie dotarł
Piotrze, przykro nam, że doświadczasz takich problemów. Widzę, że kontaktowałeś się już z infolinią promocji Cashback, ale wysłałam także zapytanie w Twojej sprawie do Supportu Sony - damy znać, jak tylko otrzymamy odpowiedź.
Pozdrawiam, Agnieszka_J
Witaj Piotrze, dział wsparcia technicznego prosi o bezpośredni kontakt telefoniczny bądź emailowy:
Telefon: +48 22 30 60 694
E-mail: customersupport.pl@eu.sony.com
Koledzy postarają się pomóc.
Pozdrawiam serdecznie, Agnieszka_J
dokladnie to samo u mnie, 25.05 dostalem mailem dwa potwierdzenia wyplaty - do dzisiaj na konto nic nie wplynelo 😞
I u mnie podobna sytuacja. 5 dni temu @, że kasa przelana, a na koncie żadnego przelewu.
Dziękuję za informacje, jak widać z poniższych komentarzy problem jest szerzej obecny, może warto aby Firma się nad nim pochyliła. Ja nadal również czekam na przelew.
Pieniądze już na koncie, dziękuję.
U mnie również pojawiły się wczoraj
Bardzo się cieszę, że sprawa przybrała zadowalający obrót. @Piotr_Sien @zgredzik86
Pozdrawiam, Agnieszka_J