anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

trebor - 100Lat!

profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

trebor - 100Lat!

Witam wszystkich odwiedzających moją galerię.

Jak wiecie dopiero zacząłem rozdział z fotografią, więc jestem totalnym amatorem, a i jaka presja związana z moimi zdjęciami, sami wiecie mieć krisa jako głównego senseia uffff.... więc zapewne oczekiwania są nie najmniejsze. Dlatego też trochę to trwało zanim zdecydowałem się na galerię.

Już tak nie gadam a pokazuję zdjęcia. Pierwsza seria to zdjęcia z toru Cadwell Park.

P.S. komentujcie, krytykujcie, a szczególnie na temat obróbki zdjęć.

329 ODPOW. 329
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

75-bardzo mi się ta fota podoba. Może jest prosta, może krzywa, ale tutaj mi nie przeszkadza. Fajne są te ludki - takie porównanie jest....no i dobra konwersja BW. Świetnie foto :thumbsup:
76-szaro-szaro konwersja, może tak? Gdybyś robił z poziomu ziemi, byłoby lepiej. No i jakoś tak nie wzrusza ten kadr. Co innego jakby odlatywała :c34
77-szaro-szaro konwersja, a sam kadr lipa.
78-szaro-szaro konwersja, może tak (z rawa byłoby lepiej jeżeli chodzi o niebo....)? Ogólnie fajne :D o kwadracie nie wspomnę, ale...

Tadeusz.O
Doradca

Hej :c22
75 - skrzyżowanie Eiffla z pagodą - podoba mi sie :thumbsup:
76 i 77 kadry nieciekawe, nawet nudne...
78 - dobre! I bo ja wiem, wersja oryginalna mi się bardziej podoba, ta krisowa jest zbyt dosłowna. I nie wiem jak w kwadracie, ale ja bym (przy robieniu zdjęcia) obniżył się jeszcze trochę, aż pod te ciemne kreski na horyzoncie, tak, żeby te słupki wydawały się biec dalej i obciął bym trochę dołu.

A z poprzednich muszę pochwalić autobus :thumbsup: (pewnie z Headingley do Leeds?) - i że Wam się one tam nie poprzewracają :c68

------------------------------
fotoamator
spoltrebor1ofcej
Początkujący

kris napisał(a):

75-bardzo mi się ta fota podoba. Może jest prosta, może krzywa, ale tutaj mi nie przeszkadza. Fajne są te ludki - takie porównanie jest....no i dobra konwersja BW. Świetnie foto :thumbsup:

:c22 , krzywa? przecie wieża jest prawie prosto :smileyhappy:

kris napisał(a):

76-szaro-szaro konwersja, może tak? Gdybyś robił z poziomu ziemi, byłoby lepiej. No i jakoś tak nie wzrusza ten kadr. Co innego jakby odlatywała :c34

mam lajające, to dopiero pierwsza wrzuta z Blackpool, więc czil :c34

zaś co do szarości, to nie wiem co mnie kopło żeby te szare wrzucić mam też bardziej ciekawe konwersje BW, może wrzuce je jako następne lub postaram się aby następne miały tą lepszą konwersję.

kris napisał(a):

78-szaro-szaro konwersja, może tak (z rawa byłoby lepiej jeżeli chodzi o niebo....)? Ogólnie fajne :D o kwadracie nie wspomnę, ale...

z tego to też mam lepszą konwersję, tylko nie wiem co z tym kwadratem, hmmmm.... może twoje lepsze :c18

Tadeusz napisał(a):

75 - skrzyżowanie Eiffla z pagodą - podoba mi sie :thumbsup:

mi też się te zdjęcie strasznie podoba

Tadeusz napisał(a):

A z poprzednich muszę pochwalić autobus :thumbsup:

:c22

Tadeusz napisał(a):

(pewnie z Headingley do Leeds?) - i że Wam się one tam nie poprzewracają :c68

tutaj akurat pudło, z centrum przez Headingleydzielnica studencka
zaś że się nam nie przewracają, to porste mamy inną grawitację co by nam się nie przewracały :c34

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

trebor napisał(a):

pudło, z centrum przez Headingley dzielnica studencka

Co za różnica - z, czy do, tak czy owak z Leeds do Leeds (Bodington) przezHeadingley. Co 10 minut kursuje 8-)

fotoamator
spoltrebor1ofcej
Początkujący

Tadeusz napisał(a):

Co za różnica - z, czy do, tak czy owak z Leeds do Leeds (Bodington) przezHeadingley. Co 10 minut kursuje 8-)

no to kto tu jeszcze z forum był w Leeds? Najpierw shprot, albo czy ja czegoś nie wiem, może był jakiś tajny plener w Leeds, o którym nie wiem :c7

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

trebor napisał(a):

Tadeusz napisał(a):

no to kto tu jeszcze z forum był w Leeds? Najpierw shprot, albo czy ja czegoś nie wiem, może był jakiś tajny plener w Leeds, o którym nie wiem :c7

No i widzisz - oplułem przez Ciebie monitor teraz http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif
Zapomniałeś, że mamy XXI wiek i nie trzeba po świecie się szwendać, żeby "poszpanować"?
Wystarczy kawałek internetu :c20
:c63 sorki, że się tak wymadrzam :c67

fotoamator
spoltrebor1ofcej
Początkujący

Tadeusz napisał(a):

No i widzisz - oplułem przez Ciebie monitor teraz http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif
Zapomniałeś, że mamy XXI wiek i nie trzeba po świecie się szwendać, żeby "poszpanować"?
Wystarczy kawałek internetu :c20
:c63 sorki, że się tak wymadrzam :c67

Miałem taką myśl ale zaraz potym przyszła mi ta śmieszniejsza, więc wolałem dać tą lepszą :c34

spoltrebor1ofcej
Początkujący
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Po co na siłę forsujesz winietę? Przecież w 79 jest zupełnie niepotrzebna...

spoltrebor1ofcej
Początkujący

tak tam chciałem,
jeżeli wygląda na siłę to następnym razem postaram się aby nie było na siłę :c20