Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich odwiedzających moją galerię.
Jak wiecie dopiero zacząłem rozdział z fotografią, więc jestem totalnym amatorem, a i jaka presja związana z moimi zdjęciami, sami wiecie mieć krisa jako głównego senseia uffff.... więc zapewne oczekiwania są nie najmniejsze. Dlatego też trochę to trwało zanim zdecydowałem się na galerię.
Już tak nie gadam a pokazuję zdjęcia. Pierwsza seria to zdjęcia z toru Cadwell Park.
P.S. komentujcie, krytykujcie, a szczególnie na temat obróbki zdjęć.
75-bardzo mi się ta fota podoba. Może jest prosta, może krzywa, ale tutaj mi nie przeszkadza. Fajne są te ludki - takie porównanie jest....no i dobra konwersja BW. Świetnie foto
76-szaro-szaro konwersja, może tak? Gdybyś robił z poziomu ziemi, byłoby lepiej. No i jakoś tak nie wzrusza ten kadr. Co innego jakby odlatywała
77-szaro-szaro konwersja, a sam kadr lipa.
78-szaro-szaro konwersja, może tak (z rawa byłoby lepiej jeżeli chodzi o niebo....)? Ogólnie fajne o kwadracie nie wspomnę, ale...
Hej
75 - skrzyżowanie Eiffla z pagodą - podoba mi sie
76 i 77 kadry nieciekawe, nawet nudne...
78 - dobre! I bo ja wiem, wersja oryginalna mi się bardziej podoba, ta krisowa jest zbyt dosłowna. I nie wiem jak w kwadracie, ale ja bym (przy robieniu zdjęcia) obniżył się jeszcze trochę, aż pod te ciemne kreski na horyzoncie, tak, żeby te słupki wydawały się biec dalej i obciął bym trochę dołu.
A z poprzednich muszę pochwalić autobus (pewnie z Headingley do Leeds?) - i że Wam się one tam nie poprzewracają
kris napisał(a):
75-bardzo mi się ta fota podoba. Może jest prosta, może krzywa, ale tutaj mi nie przeszkadza. Fajne są te ludki - takie porównanie jest....no i dobra konwersja BW. Świetnie foto
![]()
mam lajające, to dopiero pierwsza wrzuta z Blackpool, więc czilkris napisał(a):
76-szaro-szaro konwersja, może tak? Gdybyś robił z poziomu ziemi, byłoby lepiej. No i jakoś tak nie wzrusza ten kadr. Co innego jakby odlatywała
![]()
z tego to też mam lepszą konwersję, tylko nie wiem co z tym kwadratem, hmmmm.... może twoje lepszekris napisał(a):
78-szaro-szaro konwersja, może tak (z rawa byłoby lepiej jeżeli chodzi o niebo....)? Ogólnie fajne
o kwadracie nie wspomnę, ale...
mi też się te zdjęcie strasznie podobaTadeusz napisał(a):
75 - skrzyżowanie Eiffla z pagodą - podoba mi sie
![]()
Tadeusz napisał(a):
A z poprzednich muszę pochwalić autobus
![]()
tutaj akurat pudło, z centrum przez Headingleydzielnica studenckaTadeusz napisał(a):
(pewnie z Headingley do Leeds?) - i że Wam się one tam nie poprzewracają
Co za różnica - z, czy do, tak czy owak z Leeds do Leeds (Bodington) przezHeadingley. Co 10 minut kursujetrebor napisał(a):
pudło, z centrum przez Headingley dzielnica studencka
no to kto tu jeszcze z forum był w Leeds? Najpierw shprot, albo czy ja czegoś nie wiem, może był jakiś tajny plener w Leeds, o którym nie wiemTadeusz napisał(a):
Co za różnica - z, czy do, tak czy owak z Leeds do Leeds (Bodington) przezHeadingley. Co 10 minut kursuje
trebor napisał(a):
no to kto tu jeszcze z forum był w Leeds? Najpierw shprot, albo czy ja czegoś nie wiem, może był jakiś tajny plener w Leeds, o którym nie wiemTadeusz napisał(a):
Co za różnica - z, czy do, tak czy owak z Leeds do Leeds (Bodington) przezHeadingley. Co 10 minut kursuje
![]()
Miałem taką myśl ale zaraz potym przyszła mi ta śmieszniejsza, więc wolałem dać tą lepsząTadeusz napisał(a):
No i widzisz - oplułem przez Ciebie monitor teraz http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif
Zapomniałeś, że mamy XXI wiek i nie trzeba po świecie się szwendać, żeby "poszpanować"?
Wystarczy kawałek internetu![]()
sorki, że się tak wymadrzam
Kolejna część z Blackpool...
Po co na siłę forsujesz winietę? Przecież w 79 jest zupełnie niepotrzebna...
tak tam chciałem,
jeżeli wygląda na siłę to następnym razem postaram się aby nie było na siłę