anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

pgaik - młoda kita na forum ;)

pgaik-----
Początkujący

pgaik - młoda kita na forum ;)

pazdrawljaju Was :c37
sam nie wiem od czego tu zacząć :c7
może od ostatniego koncerciku: DŻEM
foto bez jakiegokolwiek odszumiania

...eeee ledwo przylazł już coś namotał ze zdjęciami - widzę, że chyba inaczej się wstawia :)

edit: chyba się udało uffff

24 ODPOW. 24
pgaik-----
Początkujący

AAAA widzisz Małgoś ... kombinowałem z tym kadrem i celowo dałem taki, jakoś bardzo mi on pasuje- co jednak nie znaczy, że wszystkim się ma podobywać ;)
to takie najbardziej osobiste foto z całego materiału... moja ulubiona ballada i moment kiedy skończyłem pracę i oddać się mogłem muzyce ... tak lekko dryfował z muzyką ponad horyzontem tłumu, który tak jak ja słuchał w ciszy i zadumie :c20

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Niby koncert = kontrastowe oświetlenie, a te Twoje takie miękkie jakieś, takie... fajne, bo na ostrości nie straciły.

------------------------------
fotoamator
profile.country.pl_PL.title
Vena...
Nowicjusz

pgaik napisał(a):

AAAA widzisz Małgoś ... kombinowałem z tym kadrem i celowo dałem taki, jakoś bardzo mi on pasuje- co jednak nie znaczy, że wszystkim się ma podobywać ;)
to takie najbardziej osobiste foto z całego materiału... moja ulubiona ballada i moment kiedy skończyłem pracę i oddać się mogłem muzyce ... tak lekko dryfował z muzyką ponad horyzontem tłumu, który tak jak ja słuchał w ciszy i zadumie :c20

W takim kontekście rzeczywiście to zdjęcie prezentuje się zupełnie inaczej :-)

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

no tak wpadł i do razu pacnął marmoladą :c34
ładne kadry :thumbsup:

pgaik napisał(a):

tak lekko dryfował z muzyką ponad horyzontem tłumu,

a ja tak mam kurde zawsze :c77

mitech
Poszukiwacz

:shock:
Oooo jakieś kociarstwo nam się tu po forumie szlaja.Trzeba by może kiedyś ogonek mu przyciąć :nauseated_face:

Bondziorno Admirale. :c37

Byłem kiedyś na koncercie Dżem'u u nas w Białej Podl. Jeszcze z Ryśkiem Riedlem.
Ale fotek nie robiłem bo było to ponad 20 lat z hakiem i wtedy nie miałem A900 :c34
No ale dobrze, że Ty Pawełku miałeś dziewięćsetkę w odpowiednim momencie :c61
I zrobiłeś z niej dobry użytek :c21

grzechoslaw
Początkujący

Świetne ujęcia, ale 1, 4 i 5 rulez :c34
:thumbsup: :thumbsup:

pgaik-----
Początkujący

Tadeusz napisał(a):

Niby koncert = kontrastowe oświetlenie, a te Twoje takie miękkie jakieś, takie... fajne, bo na ostrości nie straciły.

dziękuję Tadeuszu - coraz to bardziej rozkochuję się w mojej 900 ;) - nie dość, że doskonale sprawdza się w studio to i na koncertach daje radę .... :c34

Vena napisał(a):

pgaik napisał(a):

W takim kontekście rzeczywiście to zdjęcie prezentuje się zupełnie inaczej :-)

tak to już właśnie jest z fotografią ... ciężko się ogląda i bezpłciowo zupełnie, gdy nie pozna się genezy powstania - ja mam tak prawie zawsze - chyba, że foto powali mnie na kolana "od pierwszego wejrzenia"

dzięki jeszcze raz Małgoś :c22

SZFENDAK napisał(a):

no tak wpadł i do razu pacnął marmoladą :c34
ładne kadry :thumbsup:

pgaik napisał(a):

tak lekko dryfował z muzyką ponad horyzontem tłumu,

a ja tak mam kurde zawsze :c77

nie ma jak z marmelady :c20
Karolu :c37

mitech napisał(a):

:shock:
Oooo jakieś kociarstwo nam się tu po forumie szlaja.Trzeba by może kiedyś ogonek mu przyciąć :nauseated_face:

Bondziorno Admirale. :c37

Byłem kiedyś na koncercie Dżem'u u nas w Białej Podl. Jeszcze z Ryśkiem Riedlem.
Ale fotek nie robiłem bo było to ponad 20 lat z hakiem i wtedy nie miałem A900 :c34
No ale dobrze, że Ty Pawełku miałeś dziewięćsetkę w odpowiednim momencie :c61
I zrobiłeś z niej dobry użytek :c21

Bondziorno Mireczku ;) - taaaa doceniam możliwość pełnej kontroli podczas robienia koncertu - wygoda na maksa
jak tam płot ukończyliście czy obudził Cię głos poranka z młotkiem w dłoni? 8-)

grzechoslaw napisał(a):

Świetne ujęcia, ale 1, 4 i 5 rulez :c34
:thumbsup: :thumbsup:

dzięki :c22

pgaik-----
Początkujący

z wczorajszego niedzielnego wypadu z córą na rowerkach ;)
wiosna właśnie dotarła nad Bałtyk

BuBu__
Początkujący

Fajnie rozbebłane, miłe dla oka ;)

pgaik-----
Początkujący

dzięki w imieniu trzydziestkipiątki ;)
pozdrawiam :c22