Podziel się wrażeniami!
pazdrawljaju Was
sam nie wiem od czego tu zacząć
może od ostatniego koncerciku: DŻEM
foto bez jakiegokolwiek odszumiania
...eeee ledwo przylazł już coś namotał ze zdjęciami - widzę, że chyba inaczej się wstawia
edit: chyba się udało uffff
AAAA widzisz Małgoś ... kombinowałem z tym kadrem i celowo dałem taki, jakoś bardzo mi on pasuje- co jednak nie znaczy, że wszystkim się ma podobywać
to takie najbardziej osobiste foto z całego materiału... moja ulubiona ballada i moment kiedy skończyłem pracę i oddać się mogłem muzyce ... tak lekko dryfował z muzyką ponad horyzontem tłumu, który tak jak ja słuchał w ciszy i zadumie
Niby koncert = kontrastowe oświetlenie, a te Twoje takie miękkie jakieś, takie... fajne, bo na ostrości nie straciły.
pgaik napisał(a):
AAAA widzisz Małgoś ... kombinowałem z tym kadrem i celowo dałem taki, jakoś bardzo mi on pasuje- co jednak nie znaczy, że wszystkim się ma podobywać
to takie najbardziej osobiste foto z całego materiału... moja ulubiona ballada i moment kiedy skończyłem pracę i oddać się mogłem muzyce ... tak lekko dryfował z muzyką ponad horyzontem tłumu, który tak jak ja słuchał w ciszy i zadumie
no tak wpadł i do razu pacnął marmoladą
ładne kadry
pgaik napisał(a):
tak lekko dryfował z muzyką ponad horyzontem tłumu,
Oooo jakieś kociarstwo nam się tu po forumie szlaja.Trzeba by może kiedyś ogonek mu przyciąć
Bondziorno Admirale.
Byłem kiedyś na koncercie Dżem'u u nas w Białej Podl. Jeszcze z Ryśkiem Riedlem.
Ale fotek nie robiłem bo było to ponad 20 lat z hakiem i wtedy nie miałem A900
No ale dobrze, że Ty Pawełku miałeś dziewięćsetkę w odpowiednim momencie
I zrobiłeś z niej dobry użytek
Świetne ujęcia, ale 1, 4 i 5 rulez
Tadeusz napisał(a):
Niby koncert = kontrastowe oświetlenie, a te Twoje takie miękkie jakieś, takie... fajne, bo na ostrości nie straciły.
Vena napisał(a):
pgaik napisał(a):
W takim kontekście rzeczywiście to zdjęcie prezentuje się zupełnie inaczej
SZFENDAK napisał(a):
no tak wpadł i do razu pacnął marmoladą
ładne kadrypgaik napisał(a):
tak lekko dryfował z muzyką ponad horyzontem tłumu,
a ja tak mam kurde zawsze
mitech napisał(a):
:shock:
Oooo jakieś kociarstwo nam się tu po forumie szlaja.Trzeba by może kiedyś ogonek mu przyciąć
Bondziorno Admirale.
Byłem kiedyś na koncercie Dżem'u u nas w Białej Podl. Jeszcze z Ryśkiem Riedlem.
Ale fotek nie robiłem bo było to ponad 20 lat z hakiem i wtedy nie miałem A900
No ale dobrze, że Ty Pawełku miałeś dziewięćsetkę w odpowiednim momencie
I zrobiłeś z niej dobry użytek
grzechoslaw napisał(a):
Świetne ujęcia, ale 1, 4 i 5 rulez
z wczorajszego niedzielnego wypadu z córą na rowerkach
wiosna właśnie dotarła nad Bałtyk
Fajnie rozbebłane, miłe dla oka
dzięki w imieniu trzydziestkipiątki
pozdrawiam