anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

moje poczatki z foto

profile.country.pl_PL.title
kulka51-----
Początkujący

moje poczatki z foto

Prosze o ocene!? :c56 :c69. Jestem posiadaczem lustrzanki :c56 33 obiektyw kitowy 18-55 od niedawna.

22 ODPOW. 22
lopeezzz
Początkujący

Tadeusz napisał(a):

12 i 13 - to ta słynna krzywa wieża w Toruniu?

O ile się nie mylę to wieża w Ząbkowicach Śl., byłem kiedyś tam na koloniach... ech stare dzieje...

kulka51-----
Początkujący

Tak Panowie to (nie wiem czy taka słynna) naprawdę krzywa wieża w Ząbkowicach Śląskich bo odchyłu ma coś koło 1,7m(tu mieszkam). :thumbsup: :c56 Serdecznie zapraszam! :c10

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

kulka51 napisał(a):

Serdecznie zapraszam!

Może kiedyś odwiedzę :smileythumbsup: Dzięki za zaproszenie :c22
Wieża pokrzywiona jest niemiłosiernie - aż strach podchodzić, czy sie nie zawali...
Co do zdjęć - szkoda, że niebo takie szaro-bure, przydałoby się trochę błękitu, jakieś chmurki... i same zdjęcia takie... bladawe, brakuje trochę kontrastu i/lub nasycenia.

------------------------------
fotoamator
kulka51-----
Początkujący

Trochę dawno mnie tu nie było ,myślę że to się nie powtórzy, chce pokazać parę fotek:

profile.country.PL.title
c.d.n.
Poszukiwacz

Nie wiem o czym są 14 i 15.
16 i 17 całkiem ok, choć u mnie widzę chłodne kolorki.
Ale podobają się.

A ze wszystkich najfajniejsza IMHO 1 :c4

karooolg
Nowicjusz

Witam :c37 , 14 i 15 tak jak wcześniej napisał cdn nie wiem o czym są :c3 . Wydaje mi się, że zasadniczym tematem miał być most, tymczasem mostu na zdjęciu niewiele bo tylko połowa, no i szkoda, że tak mocno ścięte zdjęcie. Ogólnie widziałbym to szerzej, poszukałbym kadru i pewnie przyszedłbym o trochę wcześniejszej lub dużo późniejszej porze.
Co do 15 to tutaj widzę jakąś zieleninę, która zasłania prawie połowę kadru a niczemu nie służy, pytanie co jest tematem zieleń czy most?
Najbardziej podoba mi się 16 tylko warto by rozjaśnić płatki :) .
Na 17 za duży chaos, nie wiem na czym się skupić :) .

Pozdrawiam serdecznie :) .

kulka51-----
Początkujący

Dzięki cdn i KarolG za odwiedziny i komentarz. Postaram poprawić swoje zdjęcia. Dzisiaj jadę w fajne miejsce to pstryknę trochę fotek i wrzucę je wieczorkiem. :c56 :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
Julcik
Nowicjusz

16 i 17 bardzo fajne mimo dość chłodnych kolorków i bardzo mi sie podoba 14. Takie odbicie w tafli wody. Bardzo mi się podoba :)

kulka51-----
Początkujący

Julcik dzięki za ocenę. To z ostatniego wypadu w plener:

Jane-----
Początkujący

Podoba mi sie nr 8 - to autoportret?

A co do ostatniej wrzutki, to zdjecie galezi wydaje mi sie dosc chaotyczne - nie ma punktu, na ktorym mozna wzrok zawiesic.