Podziel się wrażeniami!
Prosze o ocene!? . Jestem posiadaczem lustrzanki 33 obiektyw kitowy 18-55 od niedawna.
Tadeusz napisał(a):
12 i 13 - to ta słynna krzywa wieża w Toruniu?
Tak Panowie to (nie wiem czy taka słynna) naprawdę krzywa wieża w Ząbkowicach Śląskich bo odchyłu ma coś koło 1,7m(tu mieszkam). Serdecznie zapraszam!
Może kiedyś odwiedzę :smileythumbsup: Dzięki za zaproszeniekulka51 napisał(a):
Serdecznie zapraszam!
Trochę dawno mnie tu nie było ,myślę że to się nie powtórzy, chce pokazać parę fotek:
Nie wiem o czym są 14 i 15.
16 i 17 całkiem ok, choć u mnie widzę chłodne kolorki.
Ale podobają się.
A ze wszystkich najfajniejsza IMHO 1
Witam , 14 i 15 tak jak wcześniej napisał cdn nie wiem o czym są . Wydaje mi się, że zasadniczym tematem miał być most, tymczasem mostu na zdjęciu niewiele bo tylko połowa, no i szkoda, że tak mocno ścięte zdjęcie. Ogólnie widziałbym to szerzej, poszukałbym kadru i pewnie przyszedłbym o trochę wcześniejszej lub dużo późniejszej porze.
Co do 15 to tutaj widzę jakąś zieleninę, która zasłania prawie połowę kadru a niczemu nie służy, pytanie co jest tematem zieleń czy most?
Najbardziej podoba mi się 16 tylko warto by rozjaśnić płatki .
Na 17 za duży chaos, nie wiem na czym się skupić .
Pozdrawiam serdecznie .
Dzięki cdn i KarolG za odwiedziny i komentarz. Postaram poprawić swoje zdjęcia. Dzisiaj jadę w fajne miejsce to pstryknę trochę fotek i wrzucę je wieczorkiem.
16 i 17 bardzo fajne mimo dość chłodnych kolorków i bardzo mi sie podoba 14. Takie odbicie w tafli wody. Bardzo mi się podoba
Julcik dzięki za ocenę. To z ostatniego wypadu w plener:
Podoba mi sie nr 8 - to autoportret?
A co do ostatniej wrzutki, to zdjecie galezi wydaje mi sie dosc chaotyczne - nie ma punktu, na ktorym mozna wzrok zawiesic.