Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich forumowiczów.
Dokładnie 2 lata temu zarejestrowałem się na tym forum. Do tej pory nie byłem aktywny, ale właśnie od dziś ten stan rzeczy się zmieni . Wydaje mi się, że moje prace są gotowe, by zaprezentować je ludziom na forum.
Tematyka moich zdjęć jest różna jednak przede wszystkim będę pokazywał zdjęcia mojego syna Kuby .
Lajam, Misiek025 dziękuję za komentarze .
Może nie debiut, ale doświadczenia jako modelka nie ma zbyt dużego . Ot ćwiczę na swojej kobiecie robienie zdjęć.Lajam napisał(a):
W miarę fajnie to wyszło, tylko jakoś mam wrażenie, że to był debiut modelki i...to widać.
Witam.Portrety bardzo fajne.Debiut?-ważne że chce być fotografowaną.
Witaj,
przejrzałam Twoją galerię od początku i pozwolę sobie ją skomentować jako totalna amatorka. Robisz dobre zdjęcia - kompozycja, ostrość, w większości wszystko okej Zachwycam się panoramami w Twoim wykonaniu! Morskie Oko (59) i niebo (35) - super!!! Zdjęcie 3 i przepiękne światło moi kolejni faworyci to 18, 37 i z ostatniej wrzutki 67 i 66 (z naciskiem na to drugie).
Tyle z mojej strony. Bardzo ciekawie zapowiada się Twoja galeria
pozdrawiam serdecznie!
Justyna
wojkra, jmw.w dziękuję .
A oto Aneta L.
bardzo fajna ostatnia wrzuta! ja osobiście nie mam do czego się przyczepić - ładna kompozycja, przyjemne kolory, światło...
osobiście bardzo podoba mi się 73 - to okno i naturalne światło! bardzo fajny klimat jak dla mnie
jmw.w bardzo dziękuję za wizytę i komentarz . Co do 73, to osobiście nie do końca jestem zadowolony z tego zdjęcia. Zbyt ostre światło padało przez to okno, stąd tak nie do końca fajna obróbka. Obróbka bardziej w stylu ratowania niż upiększenia zdjęcia . Tym bardziej więc cieszy mnie fakt, że zdjęcie to jednak może się podobać .
Ja jeszcze wrócę
masthere napisał(a):
Kasia w męskiej koszuli .
Bertone dziękuję .
Ostatnio miałem przyjemność porobić zdjęcia pewnej rodzince . Mam nadzieję, że nie najgorzej to wyszło. Rodzince się podobało .
77 bardzo przyjemne
Pytanie, ale czy osoby na zdjęciu nie są za blisko ściany, wnioskuję po cieniu?
61, 62 super kolory! Portretów nie komentuję bo sam ich jeszcze nie robię