anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Świergotamy?

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Świergotamy?

Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.

profile.country.en_GB.title
trebor.
Początkujący

cześć, wszystkim - nareszcie się połączyłem, ale i mnie kropeczka nie ominęła, a na dodatek licznik od 0 😕

Message was edited by: trebor.

_________________________________________________________________________________________ a900 | 50/2 | 85/2.8
profile.country.pl_PL.title
jarekppp
Poszukiwacz

od jakiegoś czasu kombinuję nad przywróceniem starego nicka w/g wskazówek Almona. ale nic min nie wychodzi, ktoś potrafi to tak łopatologicznie wytłumaczyć jak to zrobić

trebor.
Początkujący

ja stworzyłem nowe konto i dodałem tylko kropkę na końcu, co by był nick prawie identyczny

ja to ogólnie połapać się nie potrafię

_________________________________________________________________________________________ a900 | 50/2 | 85/2.8
Aniqa.
Poszukiwacz

trebor. wrote:

cześć, wszystkim - nareszcie się połączyłem, ale i mnie kropeczka nie ominęła, a na dodatek licznik od 0 😕

Oj tam,szybciutko ten licznik nadrobisz :wink: ważne,że się połączyłeś :slight_smile:

profile.country.PL.title
MaSzt.
Poszukiwacz

trebor. wrote:

ja stworzyłem nowe konto i dodałem tylko kropkę na końcu, co by był nick prawie identyczny

ja to ogólnie połapać się nie potrafię

treborku, a nie pomyliłeś przypadkiem swojego adresu mailowego przypisanego do starego konta ? Twój nick miał 6 znaków (podobnie jak sabiki) i raczej nie powinieneś musieć nic zmieniać. Spróbuj poszukać jakiegoś maila informującego o przyjściu prywatnej wiadomości jeszcze na starym forum. Tam powinien być prawidłowy adres. Spróbuj go wpisać i poproś o przypomnienie/wyzerowanie hasła.

Konica Minolta
trebor.
Początkujący

to trochę bardziej skomplikowane jest. mianowicie miałem konto na sony.co.uk (bardzo dawno temu), usunąłem zanim nadeszły zmiany, bo tam jakiś dziwny ten nick się zrobił. ale już podlinkowało mnie. dlatego musiałem zrobić nowe konto, aby mieć nick'a choćby podobnego do którego miałem

Jakub_W
Początkujący

No podobnie, mój nick ze starego konta to... KubaWmergeuserdescriptive. Dziękuję, postoję :slight_smile:

Filipski-----
Początkujący

Logika podpowiada, że forum powinno być bardziej przyjazne użytkownikom, a tu wyraźna obsuwa.:smileyconfused:

Komu przeszkadzał czytelny podział na tematy odnośnie sprzętu z poszczególnych kategorii zaawansowania?To był całkiem wygodny poradnik wg. mnie.

Message was edited by: Radoku

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Zmiana, ujednolicenie platformy nie wynika z faktu, iż komuś przeszkadzała forma poprzeniego forum. Nie można w ten sposób myśleć. :neutral:

To jest forum dużej korporacji i raczej trudno oczekiwać, że wobec podobnego wyglądu panelu społecznościowego na całym świecie, w Polsce będzie utrzymywany zupełnie inny twór.

Pozostaje się pogodzić  tym, że tak już zostanie.

Narzekanie nie prowadzi do niczego.

trebor.
Początkujący

witam z rana wszystkich Q&A'owców :dizzy: