Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
A co chcesz łączyć?
Czyżbyś rejestrował się drugi raz?
Jezeli tak to pomóc może chyba tylko Admin.
Tylko Adminek. Biedny Adminek.
Witam już z naszego wspaniałego kraju Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej
Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć, czy nowe forum ma takie coś jak: "pokaż aktywne tematy" ? Tzn. żeby ja widział gdzie się nowe posty pojawiły (wiem, że jest to okienko na dole pod działami, ale troszkę to ubogie jest)? I żeby nie było - ja też się tu gubię, ale tak zawsze jest na początku. Pozs tym dobrze jest wrócić do bycia userem bez uprawnień
kris.. wrote:
dobrze jest wrócić do bycia userem bez uprawnień
A kto nas będzie pilnował ?
I emotki ubogie. I zdjęcia malutkie w załącznikach.
Oj, ciężko będzie przywyknąć.
Kris nie znalazłem niestety niczego takiego .... niestety...
Do mnie dziś dotarła szybka GGS z dumnym napisem a900 .... Przezorny zawsze zabezpieczony...
piotruso wrote:
kris.. wrote:
dobrze jest wrócić do bycia userem bez uprawnień
A kto nas będzie pilnował ?
I emotki ubogie. I zdjęcia malutkie w załącznikach.
Oj, ciężko będzie przywyknąć.
Mam nadzieje że to nie ostateczna wersja forum ....
Ja dopiero po weekendzie będę próbować ogarnąć nowe forum.
Kto będzie pilnować? Hmm chciałoby się rzec, że zdajemy się na Was, ale już się pojawił wątek do interwencji. Ech...
Ja powoli zaczynam się tu odnajdywać, ale to co jest na poza już wymienionymi to mniej przejrzysty podział na kategorie. Bardzo sobie np. w starym forum ceniłem, że serie aparatów miały swoje kategorie (np. amatorskie A33/35/37..) czy średniozaawansowane (A700,77 )...Przydałoby się także w galerii rozdzielić te zbiorowe i indywidualne. Ogólnie, fajnie, że jest forum (ale i tak jak inne fora cenię z społeczność, a technika to sprawa drugorzędna ) Mam nadzieję, że nasze uwagi zostaną uwzględnione, zostaną jeszcze pewne zmiany wprowadzone...
kris.. wrote:
Kto będzie pilnować? Hmm chciałoby się rzec, że zdajemy się na Was, ale już się pojawił wątek do interwencji. Ech...
A może zasady się zmieniły. Wolno wszystko ...
A mnie boli tak malutka skrzynka. Zaraz będę mieć pełną
Więc ustalmy jedno: ja nic nie wiem, nic nie mogę i nie wiem co jak gdzie, bo dopiero dziś wróciłem i dopiero dziś widzę co się stało.
Tiaaaaa