Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
Widzę też, że avatar nie wchodzi.
kris.. jeżeli masz czas, to proszę odpowiedz:
1. Czy możliwe jest scalenie z dawnym kontem?
2. Jak mieć wyróżnienia nowych odpowiedzi do postów?
3. Jak ustawić słownik j. pol. do sprawdzania błędów pisowni? (pod przyciskiem "abc" nie ma).
JagiS. wrote:
3. Jak ustawić słownik j. pol. do sprawdzania błędów pisowni? (pod przyciskiem "abc" nie ma).
Dokładnie, dla mnie też to ważne...
Tak przy okazji, dlaczego moja lokalizacja to UK
lokalizację można zmienić w profilu
Słuchajcie, bardzo proszę o cierpliwość.
Wkrótce otrzymacie wiadomości e-mail z informacją o zmianach i sposobie logowania się itp.
Proszę na razie cierpliwie czekać na pełną funkcjonalność i zrozumieć, że ani kris, ani ja nie jesteśmy pracownikami technicznymi forum i trudno nam odpowiedzieć np. dlaczego nie ma modułu sprawdzania pisowni.
Zwróćcie uwagę, że nie mamy nawet uprawnień moderatorskich...
bart_m26 wrote:
Tak przy okazji, dlaczego moja lokalizacja to UK
Lokalizację możesz przecież zmienic w zakładce Profil > Edytuj Profil.
Lajam., odpowiedziałeś nam krótko i konkretnie. Zatem czekamy i się przestajemy niecierpliwić. Mnie już uspokoiłeś.
Faktycznie, jest opcja do zmiany lokalizacji :smileyhappy:...Nie działa natomiast zmiana awatarów [na własny ], informacja jest, że aby zmienić należy jeden z istniejących na liscie skasować, niestety nie można skasować obecnego awatara...pojawia się komunikat, klikam "tak" mimo tego nic się nie dzieje...nie, że to tak ważne, ale zgłaszam co jeszcze nie gra w nowym systemie.
Bart, dziękuję Ci za zgłoszenie, ale proszę by poczekać na oficjalną informację o zakończeniu przenosin.
Ok...rozumiem, że wszystko jeszcze jest optymalizowane, dobrze, że forum już działa.:smileyhappy:
Przy okazji, sprawdzę jak to działa
Ma ktoś ochotę?
Miało być ciasto babci, ale coś zaśmieca wielkością wątek...kasuję.
Message was edited by: bart_m26
Udało mi się zdjęcie do galerii wrzucić.
Nie bez problemów.
Ale co tam mialem częstować to i tak poczęstuję
http://instagram.com/p/SPv-pUNacK/