Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
truti napisał(a):
4.12 Spotykamy się jak zwykle w pierwszy wtorek miesiąca, ale bez Karola, w Collosseum Jazz Caffe we Wrocławiu. Spotkanie to i pewnie wiele będziemy mu dedykowali. Chciałbym powiesić tam zdjęcia Karola, więc jeśli jakieś macie, to podeślijcie: w.szuchnik@gmail.com" target="_blank lub podrzućcie do Fotojokera w Galerii Dominikańskiej.
Ja sam wrzuciłem koło 10-ciu, ale napiszę.
Nie wiem czy się zgodzicie ze mną, ale pomyślałem, że każda z osób będących na pogrzebie mogłaby wziąć lustrzankę i pożegnalibyśmy Karola dźwiękiem migawek.
Proszę o Wasze zdanie.
tego dnia najważniejsza będzie rodzina.
tego dnia najważniejsza będzie rodzina.
Nie chodzi mi o robienie zdjęć, ale o formę pożegnania. Karol aparatu z ręki nie wypuszczał, dlatego taki pomysł z mojej strony.
truti napisał(a):
Nie chodzi mi o robienie zdjęć, ale o formę pożegnania. Karol aparatu z ręki nie wypuszczał, dlatego taki pomysł z mojej strony.
Rozmawiałem z MatCzokiem, wpadł na ten sam pomysł równolegle ze mną.
Uważam pomysł "strzałów migawkami" za bardzo dobry. Dla śp. Karola fotografia, aparat to była pasja, sposób pożegnania w ten sposób będzie piękny. Myślę, że podobałoby/podobać* mu się , że tak zostaje uczczona jego pamięć.
Da się coś poświergotać? Od czegoś trzeba reedukację zacząć ...
Melduję pierwsze zaświergotanie na "nowym" Forum
Witam wszystkich w noym otoczeniu. Mam nadzieję, że będzxie równie miło i sympatycznie, jak do tej pory, albo i lepiej.
Zapraszam do udzielania się