anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Świergotamy?

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Świergotamy?

Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

na hali mamy ok. 10*C - co będzie zimą?

Już możecie zgłosić to do PIP-u.

Zapewne jednak nikt tego nie zrobi i jak zwykle skończy się tylko na narzekaniach pracowników i bezkarności pracodawcy. Ot taka specyfika naszego kraju :( No chyba, że przyjęliście takie warunki pracy w umowie.

:c44

profile.country.pl_PL.title
Lars..
Początkujący

Udało mi się w miarę wyspać, piję kawę i czuję się jak w Dniu Świstaka. Gdzie to nowe forum? :slight_smile:

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Witam w piątkowe popołudnie. :c44

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

krzys1977 napisał(a):

Witam w piątkowe popołudnie. :c44

ja również! Że ja przeżyłem ten dzień....bardzo długi to był dzień dla mnie. Sporo sie dziś działo, ale wsio po mojej myśli i nawet mnie komunikacja miejska nie zawiodła. Tylko parę razy miałem zdziwko, bo spore zmiany są (remont dworca, remont rynku, remont estakady itd.) i czasem nie byłem o tym świadomy, a dość mocno to wpływało na przebieg trasy :smileyhappy:

Lars napisał(a):

Udało mi się w miarę wyspać, piję kawę i czuję się jak w Dniu Świstaka. Gdzie to nowe forum? :slight_smile:

Lars..
Początkujący

Oj, że od razu wilka... :smileytwisted:

Kris, gorzej już być nie może, więc powinno być lepiej. A skoro tyle się o tym trąbiło, to ja chcę już! :nauseated_face:

profile.country.PL.title
Sebol.
Użytkownik

Witam choć wolałbym powiedzieć : Dobranoc!
Ostatnimi czasy w Katowicach są same remonty i czasem kręcę się szukając alternatywnej drogi nie okraszonej pięknym, kolorowym, świecącym łańcuszkiem aut

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Sebol - metra nam trzeba :slight_smile:

Lars napisał(a):

Kris, gorzej już być nie może, więc powinno być lepiej. A skoro tyle się o tym trąbiło, to ja chcę już! :nauseated_face:

tiaaaaaa.....

kuraq.
Poszukiwacz

:c37
To i ja się przywitam.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Sebol napisał(a):

Witam choć wolałbym powiedzieć : Dobranoc!
Ostatnimi czasy w Katowicach są same remonty i czasem kręcę się szukając alternatywnej drogi nie okraszonej pięknym, kolorowym, świecącym łańcuszkiem aut

Tia. Dziś, ponieważ tramwaje wyłączyli, wsiadłem do 910 na Korfantego... już po godzinie byłem w domu :c31 (normalnie jedzie 15 min.) Gdybym poszedł pieszo, trwałoby to 20-30 minut, ale wydawało mi się, że jestem zmęczony - i wyspałem się w autobusie :smileyhappy:

------------------------------
fotoamator
profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

moja dzisiejsza podróż z pracy też trwała nadzwyczaj długo :c12

a teraz czas na obiad :slight_smile: