Podziel się wrażeniami!
Zastanawialem sie ostatnio nad tym jak wyglada sprzedaz modeli lustrzanek Sony w Polsce (ew. w europie badz nawet na swiecie). Nie chodzi mi o procentowy udzial Sony w rynku, tylko informacje ile sztuk np. od premiery sprzedalo sie A850... ile A900... a ile A350... itd.
Osobiscie nie widzialem nikogo, kto by trzymal w rekach A850 i zastanawiam sie czy to jest iluzoryczna czy faktyczna klapa sprzedazowa koncernu Sony.
buzz napisał(a):
Osobiscie nie widzialem nikogo, kto by trzymal w rekach A850 i zastanawiam sie czy to jest iluzoryczna czy faktyczna klapa sprzedazowa koncernu Sony.
Ehh ja takich spotykam dosyc czesto w szczegolnie C 1D / N D3 albo D3X i C 5D
Napisalem do Sony w sprawie wysokosci sprzedazy poszczegolnych modeli. Oto odpowiedz:
"Dziękujemy za kontakt z Działem Obsługi Klienta. Bardzo mi przykro ale nie mogę
udzielić Panu informacji, o które Pan prosi. Są to informacje poufe przeznaczone
tylko do wewnętrzenj wiadomości pracowników firmy. W razie jakichkolwiek pytań
proszę o ponowny kontakt."
do Canona, Nikona, Pentaxa, Olympusa, Panasonica, Samsunga, Leica pisałeś ?
nie jesteś ciekaw jak się ich modele sprzedają
Jeszcze jest Konica Minolta - sprzedaż powinni mieć już podliczoną
kris napisał(a):
buzz napisał(a):
kris napisał(a):
Nie jestem ciekaw, bo skoro jestem oplacanym przez nich pracownikiem, to dostep do tych danych mam. :smileytwisted:
SZFENDAK napisał(a):
ja nie jestem przez nikogo opłacany a dostęp też posiadam
zastanawia mnie po co założyłeś w takim razie ten wątek
Zawsze mnie najbardziej cieszą średnie wartości czegokolwiek...
Jeżeli wsadzimy swoją lewą stopę do wiadra z lodowatą wodą a swoją prawą stopę do wiadra z wrzątkiem, to średnio kolokwialnie pisząc powinno nam być zaje_iście...
to już nie ma innych słów :smileyquestion: :smileyexclaim:Deviant napisał(a):
zaje_iście...