anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Ramka cyfrowa Sony

kamil1114
Początkujący

Ramka cyfrowa Sony

Nie ma takiego działu na forum sony , a mam pytanie odnośnie ramek sony. Czy ma ktoś , albo poleca jakiś konkretny model , który by wyświetlał bardzo ładne zdjęcia z mojej alfy :D
Zależy mi na tym ,żeby miała około 10" , może być 9" i żeby kosztowała do 1000 zł.

12 ODPOW. 12
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

ja za 8pln wywołuję w formacie 21x30 , a 30x45 za 10plnów i to w bardzo dobry labie :thumbsup:

Początkujący

No to nie jest tak drogo, spróbuję sobie coś jutro wywołać. Muszę znaleźć tylko jakiś dobry lab w Katowicach , najlepiej na Ochojcu-Piotrowicach.

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Osobiście wywołuję do formatu 21x30, trochę czasami przeszkadza ta wartość 21, gdyż zmienia delikatnie kadr (ucina), który wykonaliśmy w stosunku 2x3. Koszt wydruku 21x30 to 6 złotych, chociaż zapewne można znaleźć taniej, jak się dobrze poszuka. Na allegro wyjdzie nawet znacznie taniej, ale jeszcze nigdy nie korzystałem w wydruków przez allegro, więc nie będę ani namawiał ani negował tej możliwości.

Żadna bravia, ramka czy inne ustrojstwo nie odda tego stanu, który się wytwarza w moim umyśle, kiedy siedzę w fotelu i trzymam papierowe odbitki...