Podziel się wrażeniami!
Witam wspólnie z kolegą rafhart czyli Rafałem wybieramy się tzn ja się wybieram do Inowrocławia na fotki , wybieramy się do parku solankowego i na tężnie które są fajnie oświetlone.Ja oferuje osobom z Torunia 3 miejsca w aucie.Planuje wyjechać z Torunia gdzieś o godz 15 ,jeśli byliby chętni to zapraszam.
kurcze pojechałbym ale nie wiem co będę robił 7 stycznia w przyszłym roku
SZFENDAK napisał(a):
kurcze pojechałbym ale nie wiem co będę robił 7 stycznia w przyszłym roku
![]()
Się melduje Jenoptik i Olympus gotowe i z budy muszę wyciągnąć alphe
Rafhart napisał(a):
z budy muszę wyciągnąć alphe
Witam mamy zamiar wpaść 20 lutego paroma osobami do Gdańska na parę godzin celem wspólnego pofocenia ,może byliby chętni z Trójmiasta ,fajnie by było spotkać się w szerszym gronie
A co chcecie focić i ile osób się wybiera?
Z Torunia będą 4 albo 5 osób ,liczymy na jakiegoś przewodnika z Gdańska .A co do fotek to może trochę architektury ,wybrzeże ,jakiś port
Chętnie bym się przyłączył, o ile byście mnie nie pogonili
Ale niestety będę w tym czasie w Pradze...
Aura niestety średnio sprzyja nad morzem, jest szaro i buro ostatnio:(
Ale kto wie jak będzie za tydzień;)
Z portem "tak z bliska" może być ciężko - ale jakbyście w przyszłości chcieli, możliwe jest wejście do Portu Wojennego w Gdynii:) Wcześniej trzeba maila z zapytaniem wysłać, i liczyć na pozytywną odpowiedź :smileyarrow: TAK to mniej więcej teraz tam wygląda...
Jak mogę zaproponować, o czym bym myślał chcąc focić pół dnia w Trójmieście, to chyba zacząłbym od Skweru Kościuszki w Gdyni z krą w basenach portowych, przycumowanym tym co stoi tam zawsze, i średnio pięknymi Sea-Towers
Dalej Sopot z molem/plażą, Grand Hotelem, Krzywym Domkiem (którego swoją drogą cięzko uchwycić:/), ewentualnie górnym Sopotem z przedwojennymi kamienicami.
Po drodze być może Park Oliwski/obrzeża Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego (np Pachołek z panoramą miasta), tak by popołudniu koło zachodu słońca dotrzeć na Gdańską starówkę, m.in. szukając odbić iluminacji i oświetleń w śniegu
Z wielką przykrością muszę przełożyć wyjazd na gościnne występy ,poszła mi instalacja elektryczna w domku
,na razie prowizorka ale muszę pruć tynki i wymieniać kabelki przepraszam zainteresowanych ,ale co się odwlecze to nie uciecze