Podziel się wrażeniami!
Myślę, że to świetny pomysł z tymi identyfikatorami, w końcu będzie masa ludzi na plenerze.
I całkiem sympatycznie by było jak by każdy zlot miał własną przypinkę - inny plener - inna przypinka, możnaby powspominać za... pare lat. ;]
colorful napisał(a):
wybaczcie Panowie, ale ja po prostu chyba będę musiała chociaż raz do każdego po nicku powiedzieć, bo brzmi to nieziemsko![]()
Miło będzie zobaczyć Wasze buźki. Hmmm... 3 dni trochę mało na poznanie wszystkich imion - identyfikatory muszą być!!!!
Czy już coś wiadomo jak będą wyglądać
jareklubicz napisał(a):
Czy już coś wiadomo jak będą wyglądać
To będzie zapewne NIESPODZIANKA!!!
Wy to byście chcieli wszystko mieć na tacy podane.
Po co od razu wiedzieć
Potem tylko te dyskusje: "bo to, tamto i siamto"
Ja czekam na plener (i się doczekać nie umiem)
Lajam napisał(a):
Wy to byście chcieli wszystko mieć na tacy podane.
Identyfikatory w postaci okrągłych znaczków 55mm zwanych badzikami poleciały do realizacji. Mam tylko nadzieję, że na czas dotrą na plener. Ich wygląd będzie niespodzianką. Każdy, kto pojawi się na plenerze w celu odebrania identyfikatora powinien zgłaszać się do mnie.
Quter napisał(a):
Identyfikatory w postaci okrągłych znaczków 55mm zwanych badzikami poleciały do realizacji. Mam tylko nadzieję, że na czas dotrą na plener. Ich wygląd będzie niespodzianką. Każdy, kto pojawi się na plenerze w celu odebrania identyfikatora powinien zgłaszać się do mnie.
usadowimy Quterka przy recepcji
są tam skórzane kanapki i stolik więc będzie miał wgląd na wszystko