anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

dyskusja o potencjale i budowaniu pozycji

Foters
Początkujący

dyskusja o potencjale i budowaniu pozycji

edit kris: dyskusja została wydzielona z tego tematu
-----------------------------------------------------------

Widzę że potencjał Sony jakoś słabnie.

70 ODPOW. 70
profile.country.pl_PL.title
SkywalkerPL
Początkujący

Foters napisał(a):

Nikt nie wycofuje z rynku sprzętu który przynosi spore zyski i jest bardzo dobry.

A700 nie ma już w ofercie ponieważ jest to już 3 letni aparat i po prostu jego żywotność w ofercie już się skończyła (ludzie nie kupią aparatu który miał premierę w 2007 roku kiedy może mieć nowiuśkiego Canikona).
Następcy jeszcze nie ma więc wyszła taka trochę... dziwna dziura. Ale podobno w 1szym kwartale tego roku ma być premiera nowej zaawansowanej lustrzanki Sony więc... :c34 choć to tylko plotki.

:slight_smile:
profile.country.PL.title
Rafhart
Nowicjusz

A700 zniknęło z oferty Sony, ale nie oznacza to że zniknęło z rynku dużo sklepów posiada je jeszcze w sprzedaży. Od czasu ostatniej aktualizacji softu miął przeszło rok, więc nie jest tak źle.

Foters
Początkujący

Azazal Poszedłbyś o zakład że Sony niczego za A700 nie wprowadzi? Że nie pojawi się następca?
Może się i pojawi ale myślę że nie będzie to żadna rewolucja.

Creatoor
Początkujący

Co niektórzy nie odpuszczają... http://klubkm.pl/forum/images/smilies/mur3.gif
W Smurfach był taki jeden co cały dzień łaził i powtarzał: "na pewno się nie uda..."

Starosta.
Początkujący

Widocznie nie tylko w Smurfach jest :nauseated_face:

Pozdrawia Starosta :grin:
jareklubicz.
Poszukiwacz

Foters napisał(a):

Że nie pojawi się następca?
Może się i pojawi ale myślę że nie będzie to żadna rewolucja.

To w końcu jak :c18

colorful-----
Początkujący

Jarku, nie ważne jak, byle marudzić :slight_smile:

jareklubicz.
Poszukiwacz

Creatoor napisał(a):

W Smurfach był taki jeden co cały dzień łaził i powtarzał: "na pewno się nie uda..."

:c18 Smerf Maruda :smileyquestion:

colorful napisał(a):

Jarku, nie ważne jak, byle marudzić :slight_smile:

:smileyhappy: chyba tak

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Foters napisał(a):

Po części się z tobą zgadzam ale bądź my szczerzy ile osób stać na lustrzankę za 2000 zł. i obiektyw np. 35,85,135 o przyzwoitym świetle ceny tych obiektywów są kosmiczne dla zwykłej osoby którą pociąga fotografowanie.

Nie czujesz się chyba wyjątkowym kimś posiadając 7setkę? Nie stać było? Sprzedałeś jakiś organ?
Skończmy pitolić i fotografujmy Drodzy Państwo.

buzz-----
Początkujący

Krotko:
- Foters ma wiele slusznych uwag, ale tez w paru miejscach to jego adwersarze dobrze punktuja,
- to forum nie jest miejscem na wymiane opinii innych niz pochlebne, badz neutralne o produktach Sony (od razu zaczyna sie lapanie za slowka, wysmiewanie, "rob zdjecia zamiast marudzic"...),
- uwagi - chocby sluszne - co do mozliwych poprawek w konstrukcjach aparatow nie trafia do inzynierow, bo lepiej, by trafialy tam pochwaly tutejszych klakierow, co jest niepokojacym zjawiskiem,
- Sony zaniedbuje na razie bardziej wymagajacych Klientow, to fakt. Skoro nie ma oferty dla zaawansowanych/wymagajacych fotoamatorow, to po co powiekszac oferte obiektywow - skoro wiekszosci hipermarketowych kupcow wystarczy kit. Kolo sie zamyka,
- nie jestem w stanie zliczyc juz wszystkich mutacji tych samych aparatow, a faktycznie zostala dziura po A700.

Do Panow Moderatorow: Oczywiscie nadal uwazam, ze Sony jest najfajniejsze, prosze, nie probujcie mnie ponownie zastraszyc, grozic procesami... ja uwielbiam wszystko co ma logo Sony. Plisss...