Podziel się wrażeniami!
edit kris: dyskusja została wydzielona z tego tematu
-----------------------------------------------------------
Widzę że potencjał Sony jakoś słabnie.
Foters napisał(a):
Nikt nie wycofuje z rynku sprzętu który przynosi spore zyski i jest bardzo dobry.
A700 zniknęło z oferty Sony, ale nie oznacza to że zniknęło z rynku dużo sklepów posiada je jeszcze w sprzedaży. Od czasu ostatniej aktualizacji softu miął przeszło rok, więc nie jest tak źle.
Azazal Poszedłbyś o zakład że Sony niczego za A700 nie wprowadzi? Że nie pojawi się następca?
Może się i pojawi ale myślę że nie będzie to żadna rewolucja.
Co niektórzy nie odpuszczają... http://klubkm.pl/forum/images/smilies/mur3.gif
W Smurfach był taki jeden co cały dzień łaził i powtarzał: "na pewno się nie uda..."
Widocznie nie tylko w Smurfach jest
Foters napisał(a):
Że nie pojawi się następca?
Może się i pojawi ale myślę że nie będzie to żadna rewolucja.
Jarku, nie ważne jak, byle marudzić
Creatoor napisał(a):
W Smurfach był taki jeden co cały dzień łaził i powtarzał: "na pewno się nie uda..."
colorful napisał(a):
Jarku, nie ważne jak, byle marudzić
Foters napisał(a):
Po części się z tobą zgadzam ale bądź my szczerzy ile osób stać na lustrzankę za 2000 zł. i obiektyw np. 35,85,135 o przyzwoitym świetle ceny tych obiektywów są kosmiczne dla zwykłej osoby którą pociąga fotografowanie.
Krotko:
- Foters ma wiele slusznych uwag, ale tez w paru miejscach to jego adwersarze dobrze punktuja,
- to forum nie jest miejscem na wymiane opinii innych niz pochlebne, badz neutralne o produktach Sony (od razu zaczyna sie lapanie za slowka, wysmiewanie, "rob zdjecia zamiast marudzic"...),
- uwagi - chocby sluszne - co do mozliwych poprawek w konstrukcjach aparatow nie trafia do inzynierow, bo lepiej, by trafialy tam pochwaly tutejszych klakierow, co jest niepokojacym zjawiskiem,
- Sony zaniedbuje na razie bardziej wymagajacych Klientow, to fakt. Skoro nie ma oferty dla zaawansowanych/wymagajacych fotoamatorow, to po co powiekszac oferte obiektywow - skoro wiekszosci hipermarketowych kupcow wystarczy kit. Kolo sie zamyka,
- nie jestem w stanie zliczyc juz wszystkich mutacji tych samych aparatow, a faktycznie zostala dziura po A700.
Do Panow Moderatorow: Oczywiscie nadal uwazam, ze Sony jest najfajniejsze, prosze, nie probujcie mnie ponownie zastraszyc, grozic procesami... ja uwielbiam wszystko co ma logo Sony. Plisss...