Podziel się wrażeniami!
Mam takie pytanie chce kupić drukarkę do zdjęć i niestety ograniczają mnie fundusze i myślałem o modelu DPP-FP75, i czy ona dużo różni się od modelu 95? Nie chodzi mi tu o fukcje bo wiem że ma HDMI, przycisk retuszu, ale o samą jakoś i wygląd zdjęć
Drukuje zdjęcia szybciej jakość jest taka sama jak w innych modelach (nie zmienia się). Różnie są funkcjonalne.
to wiem są te ramki, napisy itd
zależy mi na funduszach a 200 zł (bo taką najmniejszą różnicę znalazłem) piechotą nie chodzi
ja wrócę do pytania z pierwszego posta:
modele 9X od modeli 7X różnią się m.in. czytnikiem kart CF
ja kupiłem tańszą wersję - bez CF.
Czasami mi to przeszkadza, ale radze sobie - po prostu albo drukuję z MS DUO, albo z CF poprzez czytnik kart (na szczęscie drukareczki mają slot USB )
ja właśnie tez myślę nad kupnem, i widzę że model 75 jest od 77 nawet o 300 zł droższy ! a tak naprawdę nie wiem czym się różni 😕
witam owego czasu też się zastanawiałam nad kupnem takiej drukarki,żeby móc samemu sobie drukować zdjecia. zastanawiam się jednak co wyszło by taniej na dłuższą metę- zakup drukarki czy chodzenie do fotografa? proszę o odpowiedź
To zależy od wielu czynników. Np. od środka transportu którym będziemy się przemieszczać do fotografa i z powrotem
A tak na poważnie to drukowanie na takiej drukarce nie jest tańsze. Po prostu płacimy więcej ale mamy od razu i w domu.
dzięki za odpowiedź.też tak właśnie myślałam
mala1438 napisał(a):
witam owego czasu też się zastanawiałam nad kupnem takiej drukarki,żeby móc samemu sobie drukować zdjecia. zastanawiam się jednak co wyszło by taniej na dłuższą metę- zakup drukarki czy chodzenie do fotografa? proszę o odpowiedź
Tadeusz napisał(a):
Jeżeli będziemy korzystać z zamienników i będą one dobrej jakości, to można mieć i na szybko w domu, i taniej niż w fotolabie.