anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Problem z projektorem VPL-EW295

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
s17haqi
Nowicjusz

Problem z projektorem VPL-EW295

Cześć,

Mam problem z projektorem VPL-EW295. Od pewnego czasu podczas wyświetlania obrazu cały czas na ekranie wyświetla się napis SONY VPL-EW295, który cały czas zasłania fragment wyświetlanego obrazu.

Czyszczenie filtrów nie pomogło.

Czy ktoś spotkał się z takim problemem jak poniżej na zdjęciu? Problem występuje niezależnie od wersji systemu.

Będę wdzięczny za pomoc.problem.png

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Cześć!

Ktoś prawdopodobnie włączył wyświetlanie modelu projektora w Menu. To nie ma nic wspólnego z filtrami.

Sprawdź może w menu Function ustawienia CC Display, czy StartUp Image - wszystko powinno być off.

Sprawdź też menu Information - tam jest możliwe włączenie informacji o modelu projektora. 
W Menu Operation jest opcja do wyłączenia wyświetlania statusów.

Generalnie trudno mi pomóc jak nie mam projektora przed sobą. Bazuję tylko na instrukcji angielskiej.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

1 ODPOWIEDŹ 1
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Cześć!

Ktoś prawdopodobnie włączył wyświetlanie modelu projektora w Menu. To nie ma nic wspólnego z filtrami.

Sprawdź może w menu Function ustawienia CC Display, czy StartUp Image - wszystko powinno być off.

Sprawdź też menu Information - tam jest możliwe włączenie informacji o modelu projektora. 
W Menu Operation jest opcja do wyłączenia wyświetlania statusów.

Generalnie trudno mi pomóc jak nie mam projektora przed sobą. Bazuję tylko na instrukcji angielskiej.