Podziel się wrażeniami!
Witam dzis włączylem kino wyświetliło mi się hello i po chwili zgasło włączylem je ponownie i był napis audio i kino na nic nie reaguje ani na pilota ani na klawisze? Jest może jakaś opcja żeby je zresetować kombinacją klawiszy?
Witamy,
Odłączenie od sieci na dłuższą chwilę może pozwolić zrestartować się ustawieniom. Jeśli nie proszę koniecznie kontaktować się z naszym serwisem https://shop.sony.eu/shop/mimes/openAccess/legal/contact-us/contact_pl_PL.html
Pozdrawiamy, Sony Polska
Witam, problem jest banalny. Jeżeli sprzęt nie jest uszkodzony, to trzeba wyłączyć opcję przechodzenia w stan spoczynku po 20 minutach bezczynności. Uprzednio zresetowałem do ustawień fabrycznych. Prawdopodobnie błąd jakiejś aktualizacji. U mnie pomogło, objawy były te same, jak opisano powyżej. Pozdrawiam.
Witam. Wiem ze stary temat ale mam teraz ten sam problem. Nic na tv sie nie wyswietla i dvd nie reaguje jak u Ciebie. Jak rozwiązałeś problem?
Bo dl menu tez nie moge wejsc bo brak obrazu
Witam mam ten sam problem kino te same tv sony XH9096 kino same się włącza
Witam,
@Mateusz-30 czy kino samo się włączą po odłączeniu przewodu HDMI który łączy TV z kinem. Ostatni wielu użytkowników wspomnianego modelu TV zgłasza problem z samoczynnym włączeniem kina, soundbara, amplitunera. Także problem prawdopodobnie leży po stronie TV a nie kina.
Pozdrawiam
Hdmi nowy ale fakt jest taki że problemu nie było dopiero kiedy kupiłem nowy telewizor XH9096 problem się pojawił, dzisiaj odłączę na noc Hdmi mam też optyczny wpięty