anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bdv-e4100 nie laczy sie z kd43xf7005

profile.country.PL.title
Bronkss
Użytkownik

Bdv-e4100 nie laczy sie z kd43xf7005

• Siema

Mam problem z kinem domowym

Nie mam pojęcia jak w opcjach połączyć kino z tv bo ciągle jest problem z przesłaniem i połączeniem kino bdv e4100 jest połączone hdmi arc i kablem optycznym z tv kd43xf7005

Nie wiem czy bravia sync dać wszystko na automatyczne czy sterować ręcznie, jak kupiłem zestaw na początku było ok, pewnie chciałem polepszyć jakość dźwięku i zepsulem coś w opcjach, teraz czasami działa a czasami pojawia się komunikat o braku sygnału mimo iż cały czas jest połączone. Czasami łączy się po 15 minutach.

Nie mam pojęcia co jest nie tak. 

Kabel hdmi sprawdzony, optyczny jest nowy

Pozdrawiam i proszę o pomoc

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
Bronkss
Użytkownik

Ok po kilku godzinach prób i błędów już działa, opiszę jak ktoś ma podobny problem. 

Po zresetowaniu i powroceniu do ustawień fabrycznych w kinie, wyskoczyła mi opcja "szybkiego startu". Wcześniej wybrałem opcję "eco" i przez to badziewie były te problemy. Teraz po kilkunastu minutach testów sprzęt śmiga jak głupi.

Polecam nie ustawiać tych eco opcji i będzie git

profile.country.PL.title
Barbara_K
Moderator

Cieszymy się, że jednak się udało i przede wszystkim wielkie dzięki za podzielenie się rozwiązaniem! 

Pozdrawiamy, 

Barbara_K

ma9ic.
Nowicjusz

ja mam zaś inny problem nie idzie dźwięk z tv po optyku był reset ale nic nie dało inne kino śmiga normalne 

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

@ma9ic. napisz co resetowałeś kino czy TV.

Pozdrawiam