Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich odwiedzających moją galerię.
Jak wiecie dopiero zacząłem rozdział z fotografią, więc jestem totalnym amatorem, a i jaka presja związana z moimi zdjęciami, sami wiecie mieć krisa jako głównego senseia uffff.... więc zapewne oczekiwania są nie najmniejsze. Dlatego też trochę to trwało zanim zdecydowałem się na galerię.
Już tak nie gadam a pokazuję zdjęcia. Pierwsza seria to zdjęcia z toru Cadwell Park.
P.S. komentujcie, krytykujcie, a szczególnie na temat obróbki zdjęć.
Ja nie chcę, żebyś się starał następnym razem...po prostu wyraziłem swoja opinię bo nie chciałbym, żebyś wpadł w bardzo teraz modną manieryczność dodawania winiety do każdej fotki
Grzesiu dziękuję za chęć abym nie popadł w tą zgrozę dodawania winiety do każdego zdjęcia (przez co stał się lepszym foto-amatorem), na szczęście nie dodaję winiety do każdego zdjęcia, a jak już dodaję to jest ona dosyć delikatna.
Jeszcze raz dziękuję
edit: w tej serii jakoś mnie kopnęło na to aby jej było więcej
ostatnia wrzutka fajna
ale 82 nie podchodzi mi
pozdro
W sumie nie przeszkadza Mi winietka na 79 (może dlatego, że jest bardzo delikatna) wg. mnie jest ok
80 też niczego sobie , ale 82 to dla mnie zagadka, jakoś nie przemawia do mnie, nie wiem co chciałeś pokazać i dlatego ciężko Mi coś sensownego napisać
...
paulina i pablo_duch dziękuję za opinię.
Wrzucam tylko część fotek z planowanych bo krisunio zrobił ciach, ciach, ciach...http://klubkm.pl/forum/images/smilies/butcher.gif
ale za to są wybrane 2 najlepsze .
83 super jak dla mnie
84 generalnie nic specjalnego...
O ostatnich... (będą pierwszymi) Zazdroszczę miejsca, czasu, i oka. Może tylko trochę, ale zawsze.
82 -dziwne trochę ... za dużo się tam dzieje
83 fajny pomysł
83 - fajnie wypatrzone, fajnie złapane, fajna kolorystyka, fajne zdjęcie
KubaW, hovany, Rydzek i Michał dziękuję za opinie
W ramach odkurzania galerii mała wrzuta z Londynu
P.S. podziękowania dla krisa za pomoc