Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich forumowiczów.
Dokładnie 2 lata temu zarejestrowałem się na tym forum. Do tej pory nie byłem aktywny, ale właśnie od dziś ten stan rzeczy się zmieni . Wydaje mi się, że moje prace są gotowe, by zaprezentować je ludziom na forum.
Tematyka moich zdjęć jest różna jednak przede wszystkim będę pokazywał zdjęcia mojego syna Kuby .
Muszę przyznać, że raczej nie należę do fanów mocnego retuszu zdjęć... ale ta fotka bardzo przypadła mi do gustu
BTW gratuluję zdjęcia miesiąca
Rutek68, lopeezzz dziękuję bardzo za pozostawione słowa .
Dużo odwiedzin, mało komentarzy - widzę, że zdjęcie zatkało forumowiczów . Prosiłbym jednak o jakieś komentarze.
Dziękuję bardzo, w tym miesiącu można głosować na innego tutejszego forumowicza (bardzo znanego :smileymrgreen: ).lopeezzz napisał(a):
BTW gratuluję zdjęcia miesiąca
Jeśli chodzi o foto 100 to fajne, choć nie wiem czy to kwestia monitora, ale widzę przepał na twarzy w tzw 'strefie T' co troszkę przeszkadza w odbiorze foty.
101- chyba troszkę za dużo PS'a Kadr przyjemny, tylko zastanawiam się, w jakim celu zastosowana została winieta po bokach, bo troszkę szkoda ciemnych łokci
Pozdrawiam
ostatnia seria bardzo fajna , a zdjęcia typu /pimp my łajf,/ bardzo dobre,super doświetlone , masz studio czy jakieś improwizowane pomieszczenie?
BuBu_, joo dzięki za komentarze .
Jeśli chodzi o foto 100 to fajne, choć nie wiem czy to kwestia monitora, ale widzę przepał na twarzy w tzw 'strefie T' co troszkę przeszkadza w odbiorze foty.
101- chyba troszkę za dużo PS'a Kadr przyjemny, tylko zastanawiam się, w jakim celu zastosowana została winieta po bokach, bo troszkę szkoda ciemnych łokci
Pozdrawiam
Studio domowe . Troszkę ciasne, ale daje radę.joo napisał(a):
masz studio czy jakieś improwizowane pomieszczenie?
masthere napisał(a):
Wstawiam co wyszło, choć niedosyt ogromny. Po prostu model pokazał kto rządzi .
Ogląda się zdjęcia i sprawiają ogromną radość
Quartz, Bertone dziękuję za komentarze.
Miało być lepiej .Quartz napisał(a):
Dobrze jest
Takie komentarze to dopiero sprawiają ogromną radość .Bertone napisał(a):
Ogląda się zdjęcia i sprawiają ogromną radość
Lecę dalej z fotkami. Ostatnio dosyć sporo robię zdjęć i nie ukrywam podoba mi się to coraz bardziej .
Dziś Dorota L.
Ja, jak zwykle, napiszę krótko:
106 - moim zdaniem, to trochę dziwne to zdjęcie, spojrzenie modelki jakieś "nie takie"
107 - lepiej niż na 106
108 - drugie oko uciekło z GO, trochę drażni
109 -
110 - fajne, tylko ta ręka tak znikąd się pojawiła
111 -