Podziel się wrażeniami!
Dzień dobry,
szybkie i proste pytanie - jak uruchomić automatyczne wyłączanie kamery Sony AZ1 po 60s bezczynności? U mnie nie działa mimo wybrania odpowiedniej opcji z menu. Obojętnie czy pilotem czy aplikacją w telefonie nie umiem tego uruchomić.
Drugie pytanie - czy karta 128 GB jest obsługiwana? Mam 64GB i działa, ale mam też w GoPro 128 i mogłbym z niej korzystać na dłuższe trasy.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Cześć!
Kartę 128GB kamera powinna "łyknąć" bez problemu.
Co do wyłączania - próbowałeś resetować urządzenie?
Reset za pomoca mikro przycisku za klapka w obudowie pomogl. Teraz nie musze sie martwic, ze zapomne ja wylaczyc. Choc i tak jezdze na moto z powerbankiem i kablem wpietym pod kask.
128GB przyjela
Fajna ta kamera. Mala, aerodynamiczna. Stabilizacja obrazu jest super. Mam same pozytywne odczucia w porownaniu do HERO 4 Session i GP 3+ Black.
@Silesiabiker napisał(a):
Fajna ta kamera. Mala, aerodynamiczna. Stabilizacja obrazu jest super. Mam same pozytywne odczucia w porownaniu do HERO 4 Session i GP 3+ Black.
Jakby udało Ci się kiedyś znaleźć czas i wstawić jakiś materiał z kamerki, byłoby super!
YT oczywiście tnie jakość ale tak to wygląda. Surowy plik MP4 przyciąłem i wrzuciłem do YT.
Super! Stabilizacja naprawdę daje radę.