- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
listopada 2012
listopada 2012
Sony HX100V wyłączenie podglądu wykonywanego zdjęcia.
Witam. Czy jest możliwość wyłączenia podglądu wykonanego zdjęcia albo chociaż skrócenia czasu jego wyświetlania w wyżej wymienionym aparacie? Przeszukałem całe opcje ale nie mogę znaleźć takiej funkcji. Proszę o pomoc.
3 ODPOW. 3
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
listopada 2012
listopada 2012
Z poprzednich modelach nie ma więc w tym pewnie też nie. Podejrzewam, że aparat i tak jest zajęty obróbką zdjęcia, kompresowanie i zapisem. Więc pewnie dlatego nie ma takiej opcji (nie przyspieszyła by pracy aparatu).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
listopada 2012
listopada 2012
Dzięki . A jest jakaś szansa na przyśpieszenie aparatu. Nie chodzi mi tu oczywiście o szybkość lustrzanki ale chociażby minimalne przyśpieszenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
listopada 2012
listopada 2012
seba6814 napisał(a):
Dzięki
. A jest jakaś szansa na przyśpieszenie aparatu. Nie chodzi mi tu oczywiście o szybkość lustrzanki ale chociażby minimalne przyśpieszenie.
Nie wiem, jak w tym modelu, bo krótką z nim miałem styczność, ale ja do aparatów staram się wkładać karty większej prędkości zapisu i odczytu, czyli w przypadku kart MS to seria HX, a w przypadku SD to karty klasy 10. Bufor ma większe szanse na szybsze opróżnienie. Polecam jednak przed zakupem upewnić się np. na pożyczonej karcie, czy w tym modelu coś to zmieni :smileythumbsup:
thank god i'm a photographer