annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

wakacyjne fotografowanie...

profile.country.PL.title
Arturro10
Lid

wakacyjne fotografowanie...

Skoro luźne rozmowy to mam takie pytanie. Gdzie najchętniej lubicie wybierać się na wakacyjne fotografowanie - w góry, nad morze, do jakich miast?? A pytam bo wybieram się do Rewala a przy okazji do Trzęsacza - ponoć ładnie tam jest, a później do Łodzi zawitam ;) ktoś może był tam nad morzem, a w Łodzi gdzie warto się przejść z aparatem??

Pozdrawiam ;)

6 ANTWOORDEN 6
profile.country.PL.title
SZFENDAK
Ontdekker

powiem tak
najgorzej pytać tubylców
jeśli dany widok przemyka nam codziennie przed oczyma to mamy problem nawet z uświadomieniem sobie że to czy tamto warte jest zarejestrowania na karcie
co innego w "obcych"miejscach
raptem się okazuje że tam jest wszystko ciekawe, a to krzywe drzewo przy przystanku albo kobiecina która sprzedaje marchewkę na rynku
gdybyś mnie zapytał co ciekawego można pofocić w wawce powiedziałbym że nie wiem
bo coś co oglądałem setki czy tysiące razy nie robi na mnie wrażenia
ale przechodząc 1001 raz okazuje się że zagrało pięknie światełko i aż się prosi o uwiecznienie
więc jedź rozglądaj się i rób fotki a na pewno znajdziesz coś ciekawego

profile.country.PL.title
Arturro10
Lid

SZFENDAK napisał(a):

powiem tak
najgorzej pytać tubylców
jeśli dany widok przemyka nam codziennie przed oczyma to mamy problem nawet z uświadomieniem sobie że to czy tamto warte jest zarejestrowania na karcie
co innego w "obcych"miejscach
raptem się okazuje że tam jest wszystko ciekawe, a to krzywe drzewo przy przystanku albo kobiecina która sprzedaje marchewkę na rynku
gdybyś mnie zapytał co ciekawego można pofocić w wawce powiedziałbym że nie wiem
bo coś co oglądałem setki czy tysiące razy nie robi na mnie wrażenia
ale przechodząc 1001 raz okazuje się że zagrało pięknie światełko i aż się prosi o uwiecznienie
więc jedź rozglądaj się i rób fotki a na pewno znajdziesz coś ciekawego

zgadzam się z Tobą w 100% , no właśnie pytam tych zwiedzających którzy byli tam przejazdem a nie mieszkają na stałe ;) bo wiem sam po sobie, jak chodzę u mnie po moich ruinach to nie mam nic ciekawego bo widzę to na co dzień, ale pewnie jakby ktoś przyjechał to cały dzień by z tamtąd nie wychodził ;)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Jeśli chcesz fajnie złapać ruiny w Trzęsaczu (choć to już jest właściwie jedna ściana) - polecam wybrać się jeszcze przed wschodem słońca i focić od strony plaży. Później jest tam masa ludzi i trudno o czysty kadr bez zwiedzających.

Jeśli miałbym powiedzieć to te ruiny jakoś specjalnie nie rzuciły mnie na kolana.

Znacznie lepiej wybrać się choćby do Niechorza i ustawić się na latarnię morską. :thumbsup:

Rewal - są tam bardzo ładne plaże, są kutry rybackie - jak trafisz na warunki to można ustrzelić piękny zachód/wschód słońca.

profile.country.PL.title
Tomek69N
Ontdekker

Lajam napisał(a):

Jeśli chcesz fajnie złapać ruiny w Trzęsaczu (choć to już jest właściwie jedna ściana) - polecam wybrać się jeszcze przed wschodem słońca i focić od strony plaży. Później jest tam masa ludzi i trudno o czysty kadr bez zwiedzających.

Jeśli miałbym powiedzieć to te ruiny jakoś specjalnie nie rzuciły mnie na kolana.

Znacznie lepiej wybrać się choćby do Niechorza i ustawić się na latarnię morską. :thumbsup:

Rewal - są tam bardzo ładne plaże, są kutry rybackie - jak trafisz na warunki to można ustrzelić piękny zachód/wschód słońca.

Popieram. Latarnia w Niechorzu jest chyba świeża po zeszłorocznym remoncie. Mur w Trzęsaczu już ledwo stoi, jest obrośnięty i odgrodzony paskudną siatką.
Jest jeszcze kilka urokliwych miejsc ale wstęp tylko za okazaniem wojskowych przepustek niestety.

profile.country.pl_PL.title
jmw.w-----
Nieuw

A ja właśnie wróciłam z Rewala ;) fajne miasteczko, jest kilka ciekawych możliwości do zrobienia jakiegoś street'u, kilka punktów widokowych, na pewno kutry rybackie no i klify :) polecam przejść się plażą do Niechorza ;)

profile.country.pl_PL.title
kuraq.
Ontdekker

Miejsce takie raczej średnio wakacyjne, ale może akurat krajobrazowcy będą przejeżdżać.
Sobótka i okolice, fajny, pofałdowany teren, cechujący się dużą ilością pól, ciekawie umiejscowionych dróg sporo zabudowań gospodarczych oraz jakiś małych kościółków i sanktuariów.
Po drodze na Woodstock, przed samym Kostrzynem znajduje się Park Narodowy Ujścia Warty, piękne wschody słońca muszą tam być wiosną i latem, zachód w korku wyglądał przecudnie. Tereny równe, dużo bagien, jezior i oczywiście sama Warta, na przełomie lipca i sierpnia można w tych okolicach napotkać dużo ciekawych osób, którym można zrobić portreciki, bo warto:)