anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Świergotamy?

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Świergotamy?

Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

piotruso napisał(a):

Przy muzyce, którą ja lubię raczej ciężko tańczyć (choć nie ma rzeczy niemożliwych) :D .

Dałbym radę. :smileyhappy:

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

Tomek69N napisał(a):

piotruso napisał(a):

kuraq napisał(a):

To mnie zdziwiłeś, dlaczego?

Ja miałem podobnie jak bart tylko nie prosiłem o zwolnienie a o skierowanie mnie do ekipy technicznej (zawsze lubiłem podłączać, łączyć, kombinować :c42 ).

Też tak miałem/mam. W końcu nie każdego nęci ta sama muzyka, sport, film, etc w ogóle gust... a o nim podobno się nie dyskutuje :)

Szkolne dyskoteki??? matko to jakaś prehistoria będzie ze 30+ ale potem zaowocowało dwuletnią współpracą z Andrzejem Rosiewiczem a po drodze jakieś próby nagłośnienia większych sal podczas "występów" Andrzeja Krzywego(De Mono) z różnymi kapelami :smileyhappy:

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

SZFENDAK napisał(a):

Szkolne dyskoteki??? matko to jakaś prehistoria będzie ze 30+ ale potem zaowocowało dwuletnią współpracą z Andrzejem Rosiewiczem a po drodze jakieś próby nagłośnienia większych sal podczas "występów" Andrzeja Krzywego(De Mono) z różnymi kapelami :slight_smile:

No, to było 30+. Ale widzę (czytam), że Ty też już wtedy kombinowałeś :c20 :smileyhappy:

piotruso napisał(a):

Przy muzyce, którą ja lubię raczej ciężko tańczyć (choć nie ma rzeczy niemożliwych) :D .

Dałbym radę. :smileyhappy:

Wiem, że są zdolni ludzie na tym świecie, dlatego napisałem to w nawiasie. :)

profile.country.pl_PL.title
rakastan00
Poszukiwacz

Mam pytanie...
Czy te zdjęcia do konkursu muszą mieć dokładnie wymiar 1920x1080?

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

rakastan napisał(a):

Mam pytanie...

Tak jest w regulaminie, to myślę, że TAK!!!

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

rakastan napisał(a):

Mam pytanie...

Już pisałem w którymś wątku: rozmawiałem z organizatorami i ponieważ prawie nikt z nas nie robi w stosunku 16:9 to zostałem poproszony o przysłanie takich zdjęć jakie mam. A żeby zapewnić choć jedno z założeń organizatora (chęć wyświetlania zdjęć na TV) to wysłałem zdjęcia o wysokości 1080 pix, szerokość była wynikiem proporcji zdjęcia (w zależności czy zdjęcie pionowe to było wąskie, poziome, szerokie a w kwadracie to w kwadracie, innych nie robię).

To oczywiście moje zdanie. Ja nie mogę, nie chcę kadrować swoich zdjęć do formatu 16:9 ponieważ gdy robiłem zdjęcie to robiłem je w formacie 3:2, tak widziałem w aparacie i tak też będzie jako końcowy rezultat.
Z drugiej strony, tak jak pisze krzys1977 założeniem organizatora może być chęć zmuszenia fotografujących do kombinowania, innego spojrzenia na plan, na zdjęcie.

profile.country.PL.title
Sebol.
Użytkownik

Aniqa napisał(a):

Heloł :)

Sebol napisał(a):

A ja nie mogę zasypiać. Siedzę u syna na wywiadówce.

Ja to wczoraj przerobiłam,wywiadówkę znaczy...źle nie było i dzisiaj w nagrodę dyskotekę mają :c20

Ja w tym tygodniu tylko 2 wywiadówki ale bywało że miałem 4 dzień po dniu albo 2 w jeden dzień. Można powiedzieć że jestem weteranem wywiadówek :smileyhappy:

profile.country.PL.title
Brus..
Poszukiwacz

:c37 - a właściwie - wieczór

no jak Ty chciałeś na dyskotece szkolnej rozmawiać, to ja już wszystko rozumiem, a właściwie to nic :c97

Chyba że leciał "body language".

Byłem wczoraj w kinie na "Celebration Day" koncercie Led Zeppelin :c21
Widownia mocno zeszłowieczna :smileyhappy: ,sala wypełniona.
Polecam 2 godziny super muzyki.

http://www.youtube.com/watch?v=PD-MdiUm1_Y

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Są jakieś nocne marki?
Oczy mnie bolą, a tu trza siedzieć i robić......ja chcę urlop, palemkę, nic nie robić, tylko wygrzać 4 literki

spoltrebor1ofcej
Początkujący

som som :D

brat trzyma wartę :P ale już powoli spada

pfff palemki, plener był niedawno, to powinno Ci wystarczyć :slight_smile: