anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Świergotamy?

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Świergotamy?

Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Tomku jeśli nie będzie sensownego połączenia, to nie zostawię Cię przed świętami samego z kłopotem. Jak trzeba będzie to służę pomocą i samochodem. Piszę poważnie.

Tomek69N
Poszukiwacz

Tomku jeśli nie będzie sensownego połączenia, to nie zostawię Cię przed świętami samego z kłopotem. Jak trzeba będzie to służę pomocą i samochodem. Piszę poważnie.

Jak mnie przyciśnie to wypożyczę na lotnisku jakiegoś bolida na dojazd albo docisnę palec do skroni kierowcy skłaniając do zatrzymania ;) Poważnie to muszę zadzwonić do tego Lajkonika i zapytać czy jest możliwa negocjacja trasy, ostatecznie każdy jest przekupny... tylko nie każdemu to uświadomiono jeszcze ;) Dzięki za sugestię ale nie chcę nikogo obciążać moją osobą ...i walizą ;)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Tomek69N napisał(a):

walizą ;)

bagażnik mam spory :c20 I jakbyś zmienił zdanie to śmiało wal na PW :D

Tomek69N
Poszukiwacz

Tomek69N napisał(a):

walizą ;)

bagażnik mam spory :c20 I jakbyś zmienił zdanie to śmiało wal na PW :D

Zadzwoniłem do biura Lajkonika, bez większego rezultatu. Autobus jedzie jednak A4 więc wystarczy, że sobie wyskoczę na bramkach wylotowych w okolicy Gliwic czy Katowic i dryndnę do brata.
Co do bagażnika Mondeo to znam jego przepastne czeluści, albowiem i gdyż przewoziłem swoim kilka razy meble z Ikea, wchodzą dwa wypełnione po brzegi wózki transportowe (w tym cała sofa 2mx1m) :)
edit: dzięki za propozycję, zaś jeśli ktoś ma jakieś sugestie w kierunku dojazdu na ww. trasie innym przewoźnikiem to chętnie się dowiem jak to uczynić :D

profile.country.pl_PL.title
Aniqa.
Poszukiwacz

Heloł :)

Sebol napisał(a):

A ja nie mogę zasypiać. Siedzę u syna na wywiadówce.

Ja to wczoraj przerobiłam,wywiadówkę znaczy...źle nie było i dzisiaj w nagrodę dyskotekę mają :c20

kuraq.
Poszukiwacz

Dyskoteki było okej! :thumbsup:

Aniqa.
Poszukiwacz

A jak! :thumbsup:
Młody właśnie wrócił,z bananem na twarzy :D

bart_m26
Użytkownik

Wyłamuję się, nie lubiłem dyskotek, kiedy takową organizowano prosiłem o zwolnienie z niej...

Sony A35, 18-55mm, 50mm/1.8 +pasja i plany
kuraq.
Poszukiwacz

To mnie zdziwiłeś, dlaczego?

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

kuraq napisał(a):

To mnie zdziwiłeś, dlaczego?

Ja miałem podobnie jak bart tylko nie prosiłem o zwolnienie a o skierowanie mnie do ekipy technicznej (zawsze lubiłem podłączać, łączyć, kombinować :c42 ).