anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Średni format...

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Średni format...

Tak z ciekawości zapytam, czy ktoś tutaj lubuje się w średnim formacie?
Osobiście myślę. że oczekiwanie na odbitki to jest to, co najbardziej lubię i jednocześnie jest to dla mnie najbardziej wkurzająca "czynność"...

Wiem, że forum sony, ale... jak sony kiedyś wypuści swój średnioformatowy "aparacik" za pieniądze powiedzmy 2x w cenie PSixa z możliwością podpięcia niektórych słojów z bagnetu A to biorę...

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

Deviant napisał(a):

Osobiście myślę. że oczekiwanie na odbitki to jest to, co najbardziej lubię i jednocześnie jest to dla mnie najbardziej wkurzająca "czynność"...

:c10 Jestem. Melduje się.
Aparat cyfrowy kupiłem niecały miesiąc temu i jeszcze nie wsiąkłem (i nie wiem czy wsiąknę). Natomiast do tej pory robiłem zdjęcia analogiem a dużo z nich w średnim formacie. Cały czas się zastanawiam, czy jeszcze nie zainwestować i nie kupić jakiegoś lepszego aparatu, może szkieł (rzutnik do slajdów mam).
Wydaje mi się, że gdy cyfra na dobre zagości w mojej torbie to wyprzedam (lub rozdam) mały obrazek i zostanę ze średnim formatem.

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

Deviant napisał(a):

paru się znajdzie ;)
swoją Psix muszę oddać do mechanika bo się blokuje na 1/125
a na razie załadowałem swoją Prakticę i jakoś nie mam natchnienia(czyt.czasu)

Deviant napisał(a):

oczekiwanie na odbitki to jest to, co najbardziej lubię i jednocześnie jest to dla mnie najbardziej wkurzająca "czynność"

dobra muzyczka w tle czyni cuda :smileymrgreen:

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

SZFENDAK napisał(a):

swoją Psix muszę oddać do mechanika bo się blokuje na 1/125...
...dobra muzyczka w tle czyni cuda :nauseated_face:

Mój Psix zawsze źle przewija film - nachodzą na siebie klatki, ale to łatwo jest skorygować.
Dobra muzyka - oj tak! I jeszcze do tego zabawa z bagnetem A.
Pozdrawiam.

3464-----
Początkujący

Lubitela uzywam regularnie :)
a jako ciekawostka to niedawno na allegro widzialem cyfrowego srednioformatowego sinara za... jakies 95 000 :c3