anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Krytykanci

maskotus
Początkujący

Krytykanci

Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem a300. Nie wiem czemu ale dookoła słyszę krytykę zewsząd za swój zakup. Wielu znajomych (mniej lub bardziej) mówi, że to szajs... na razie jakoś dzielnie odpowiadam, że to nie aparat robi dobre zdjęcia tylko człowiek, ale...Nie wiem skąd się bierze taka opinia. Też się z tym spotkaliście?

93 ODPOW. 93
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Nie rozumiem co jest niezrozumiałe :) Wszystko ci wyklarowano w jednym zdaniu :slight_smile:

oldguest
Początkujący

Może to przez to mojito :D :slight_smile:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Tomek69N napisał(a):

Tadziu ja też tak noszę czasem ;)

To nie lepiej całkiem wywalić? Tylko niepotrzebnie haczy o torbę przy wyciąganiu :P ;)
BTW co najmniej raz uratowałem obiektyw dzięki poprawnie założonej osłonie - po sklejeniu dalej działa, a ile razy stuknąłem niechcący? I ona (osłona) bierze o wszystko na siebie :)

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

U mnie póki co osłona robi extra winietę z tym, że nieregularną kształtem więc za osłonę słoju przed stłuczeniem robią u mnie filtry. ;)

ripride
Początkujący

maskotus napisał(a):

Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem a300. Nie wiem czemu ale dookoła słyszę krytykę zewsząd za swój zakup. Wielu znajomych (mniej lub bardziej) mówi, że to szajs... na razie jakoś dzielnie odpowiadam, że to nie aparat robi dobre zdjęcia tylko człowiek, ale...Nie wiem skąd się bierze taka opinia. Też się z tym spotkaliście?

odpowiadaj kolegom ze canony i nikony to systemy dla gadzeciarzy bo kręcą filmy.

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

ripride napisał(a):

może tak. ja już odpuszczam.

? Ludziom z pacyfą na twarzy powinno to wszystko szczerze wisieć...bez osobistych...

ripride
Początkujący

musze wiec chyba zmienic avatar...

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Rób co chcesz. Najlepiej znajdź jakieś hobby, pasję czy coś tam :)

ripride
Początkujący

no jakieś coś tam pewnie sobie znajdę :slight_smile:

pzdr.

oldguest
Początkujący

no :?