Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich. Bede w tym temacie zamieszczal moje fotki - poczatkujacego z A55.
Krytyka mile widziana.
Pierwsza fotka z ogrodka - zachod slonca.
Dziekuje i pozdrawiam.
Pierwsze koty za płoty... Fajny ogień na niebie 1/3 powinna byc a jest 1/4 ale to tam drobny szczegół. tak pozatym fajne fajne
Masz racje powinno byc 1/3, ale z tym kominem i drzewkami ciezko bylo wycelowac
Dziekuje bardzo za komentarz.
Pozdrawiam.
że tak powiem.. chce sie coś cyknąc a niespodzianka i tak zawsze jakaś musi być:]
Fajne kolory, ale (co już wiesz) bez drzew byłoby lepiej.
Ja bym zrobił tak: LINK
Dobrze by było byś stosował się do zasad wrzucania zdjęć, czyli najlepiej jak jest max 800px na dłuższym boku. Lepiej się ogląda. Nie każdy ma kosmiczne rozdzielczości
PhotoLuk napisał(a):
Pierwsze koty za płoty... Fajny ogień na niebie 1/3 powinna byc a jest 1/4 ale to tam drobny szczegół. tak pozatym fajne fajne
Masz racje kris, to co skadrowales wyglada znacznie lepiej...
Ale chyba to przyjdzie wraz z praktyka...
Zonka, Synek, no i biedronka z sercami w oczach
Zaznaczam ze to jest moje raczkowanie i komentarze (zwlaszcza te negatywne) sa mile widziane.
Witam, po pierwsze było by bardzo fajnie jakbyś zamieszczał zdjęcia o rozmiarze 800px o dłuższym boku (lepiej się to wtedy ogląda, szczególnie na ekranach o mniejszej rozdzielczości)
2- ładny bookeh, ale to tylko ot sobie biedronka, taki fot
3 - zamknięte oczy żony, ucięte palce u stóp, no nieładnie, ja sam usunął bym to zdjęcie w czasie selekcji.
Dziekuje bardzo za wskazowki.
A to fotka z dzisiejszej wizyty w parku
Witam.
trebor napisał(a):
Witam, po pierwsze było by bardzo fajnie zamieszczał zdjęcia o rozmiarze 800px o dłuższym boku (lepiej się to wtedy ogląda, szczególnie na ekranach o mniejszej rozdzielczości)