anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Deviacje...

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Deviacje...

Porządki

869 ODPOW. 869
profile.country.pl_PL.title
dejmien
Nowicjusz

137 fajne i nawet udane jak na taką imprezę ;) chociaż raczej w mojej opinii do przekadrowania ;) A laser? Przeszkadza mi ta reklama z prawej strony, też by to szło przekadrować... ale ogólnie :thumbsup:

Deviant.
Użytkownik

Niestety reklamy nie udało się uniknąć w kadrze - właściwie ogromna ilość zdjęć jest obarczona 'czymś' w kadrze z uwagi na 'dupiate' ustawienie źródeł wiązek laserów.
Co do zielonego koloru - źródła wiązek były 2 - jedno od lasera zielonego, drugie od czerwonego. W sumie nie ma problemu, żeby samą temp. barwową zmienić zabarwienie z zielonego na niebieski (2000K)

Starosta.
Początkujący

O ile na pierwszym reklama się wcięła - choć nie było złe - to drugie zdjęcie bez bonusów jest jak dla mnie lepsze :thumbsup:

Pozdrawia Starosta :grin:
Monty-----
Poszukiwacz

Bardzo ambitny temat :thumbsup:

Czekam na kolejne :)

Deviant.
Użytkownik

Temat nie jest ambitny. Skoro jednak znalazłem się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie, a do tego miałem kilka 'zabawek', więc postanowiłem trochę pomarznąć...

A900 - ISO400
A500 - ISO800

tenzer
Poszukiwacz

Lasery są ogólnie fajne ale ostatnie 2 to już nie to, poprzednie były ciut lepsze
są nieostre i nie zabardzo klarowne.
Ten temat jest fajny próbuj dalej, trzymam kciuki.

Bertone.
Poszukiwacz

Temat laserowy pewnie ciężki jest :c20
A co do fotek (ogólnie) to całkiem całkiem fajnie uchwycone :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Deviant.
Użytkownik

10zer napisał(a):

...są nieostre i nie za bardzo klarowne...

Z pewnością 'artystycznego przekazu' w tych zdjęciach nie ma. Celowo zszedłem z czasem do 1/20 i bliskich tej wartości, aby rozmazać wiązki. Przy szybkich czasach nie widać prawie nic oprócz smukłych linii. To, co widzi ludzkie oko jest daleko inne od tego, co rejestruje kamera.
Ostatnie dwa przy nieco szybszych czasach...

:smileyquestion: Macie wgląd w Exify moich zdjęć?
Pytam, bo czasami je urywa w całości a czasami wycina część danych...

dejmien
Nowicjusz

Exif'y są widoczne. Ale taka mała uwaga z mojej strony - nie wrzucaj może 'wszystkich' zdjęć wiązek lasera tylko zrób jakąś selekcję, daj nam 1-2 kadry i tyle ;)

profile.country.en_PL.title
tompacan
Nowicjusz

Deviant napisał(a):

:question: Macie wgląd w Exify moich zdjęć?

Przy laserach mam wszystkie i :shock: wszystko na 400mm, nie masz nic z szerokiego kata?