Podziel się wrażeniami!
Porządki
137 fajne i nawet udane jak na taką imprezę chociaż raczej w mojej opinii do przekadrowania
A laser? Przeszkadza mi ta reklama z prawej strony, też by to szło przekadrować... ale ogólnie
Niestety reklamy nie udało się uniknąć w kadrze - właściwie ogromna ilość zdjęć jest obarczona 'czymś' w kadrze z uwagi na 'dupiate' ustawienie źródeł wiązek laserów.
Co do zielonego koloru - źródła wiązek były 2 - jedno od lasera zielonego, drugie od czerwonego. W sumie nie ma problemu, żeby samą temp. barwową zmienić zabarwienie z zielonego na niebieski (2000K)
O ile na pierwszym reklama się wcięła - choć nie było złe - to drugie zdjęcie bez bonusów jest jak dla mnie lepsze
Bardzo ambitny temat
Czekam na kolejne
Temat nie jest ambitny. Skoro jednak znalazłem się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie, a do tego miałem kilka 'zabawek', więc postanowiłem trochę pomarznąć...
A900 - ISO400
A500 - ISO800
Lasery są ogólnie fajne ale ostatnie 2 to już nie to, poprzednie były ciut lepsze
są nieostre i nie zabardzo klarowne.
Ten temat jest fajny próbuj dalej, trzymam kciuki.
Temat laserowy pewnie ciężki jest
A co do fotek (ogólnie) to całkiem całkiem fajnie uchwycone
10zer napisał(a):
...są nieostre i nie za bardzo klarowne...
Exif'y są widoczne. Ale taka mała uwaga z mojej strony - nie wrzucaj może 'wszystkich' zdjęć wiązek lasera tylko zrób jakąś selekcję, daj nam 1-2 kadry i tyle
Deviant napisał(a):
Macie wgląd w Exify moich zdjęć?