Podziel się wrażeniami!
Witam
wszystkich na forum jestem nowy! Widze, że niektorzy znaja sie na rzeczy tak wiec prosze o skomentowanie całego tego shi..!
http://www.flickr.com/photos/50856089@N05/" target="_blank
to jest link do mojej glerii! Mam nowy komputer i niestety nowy dysk który jest pusty! Nie mam zadnych zdjęc tylko to z tej galerii! Wszystkie te zdjęcia były robione alfa200+kit 18-70.
Posiadam rowniez od niedawna alfe 550 + kilka obiektywów ale zdjęcia z niej wstawie jak wszystko uporzadkuje! Pozdrawiam i prosze o komentarze
Witaj Brodziu, na naszym forum.
Zapewne zapoznałeś się już z Regulaminem forum i Zasadami zamieszczania zdjęć w galerii?
Zdjęcia umieszczone na obcym serwerze na pewno z przyjemnością obejrzymy, jednak jeśli chcesz naszych komentarzy tutaj, to proszę jednak zamieszczać swoje prace w Galerii w sposób ogólnie przyjęty i opisany w Zasadach...
Chętnie przeczytamy również Twoje uwagi w galeriach innych użytkowników.
Pozdrawiam i zachęcam do wstawiania swoich zdjęć.
Edytowałem post i dodałem troche zdjęc! Prosze o komentarze! to ten post tez edytuje:P
dokładam troche zdjęć! Tamte powyzej widocznie są do Bani skoro nikt nie chce komentować! No nic bede sie starał! Proszę aby teraz ktoś skomentował moje wypociny! Pozdro
Zdjęcia można obejrzec w lepszej jakości
tutaj-> http://www.flickr.com/photos/50856089@N05/
Oto one:
Witaj.
Cieszę się, że zastosowałeś się do rady i zamieszczasz zdjęcia tutaj. Na pewno prędzej czy później zdjęcia będą komentowane, szczególnie jeśli czymś się będą wyróżniać - pięknem lub kardynalnymi błędami
Ale - nic na siłę! Takie apele:
skutkują może na fotka.pl, ale tu raczej zniechęcą. Jeśli będziesz zostawiał systematycznie swój rzeczowy/konstruktywny ślad w innych galeriach, a do tego Twoje zdjęcia się spodobają (lub nie) - doczekasz się.Brodziu666 napisał(a):
Proszę aby teraz ktoś skomentował moje wypociny! Pozdro
Dzieki za wskazówki napewno sie przydadzą! A teraz cos innego lecz w lipnej jakości! (za to przepraszam)
A tego to już zupełnie nie rozumiemBrodziu666 napisał(a):
A teraz cos innego lecz w lipnej jakości! (za to przepraszam)
Tadeusz napisał(a):
A tego to już zupełnie nie rozumiemBrodziu666 napisał(a):
A teraz cos innego lecz w lipnej jakości! (za to przepraszam)
![]()
Nie ma obowiązku wstawiania zdjęć na forum. Za to te, które wstawiamy, mają być najlepsze, przygotowane, dopieszczone. Jak uważasz, że zdjęcie jest marne, to raczej go nie umieszczaj - wstawianie "lipy" i przepraszanie za to - bez sensu![]()
16 - podoba mi się, choć trochę male![]()
Masz zapewne emocjonalny stosunek do nichBrodziu666 napisał(a):
mnie sie zdjecia podobaja!
11. Hmm .. Ciekawe
13. Byłoby super. Według mnie ta obróbka psuje to zdjęcie .. Masz moje jego oryginał ??