Podziel się wrażeniami!
przez lata mnóstwo ludzi miało problemy z kupowaniem aplikacji do aparatu sony, znanej z aplikacji poklatkowej, od playmemories. to tak frustrujące, że wiele osób żałuje zakupu aparatu sony. spędzą wiele godzin próbując dowiedzieć się, jak kupić aplikację, ciągle napotykając problemy. to, co się ze mną działo, to to, że kiedy doszedłem do ostatniego ekranu zakupu, nacisnąłem przycisk, aby cross kupić i nic się nie stanie. prawdopodobnie spędziłem 7 godzin próbując to rozgryźć i nie viało absolutnie żadnych odpowiedzi on-line. próba skontaktowania się z obsługą klienta sony to koszmar, ponieważ ich usługa wsparcia praktycznie nie istnieje. w końcu, po tygodniu prób, zagłębiłem się w wyszukiwarkę google i natknąłem się na czeskie forum, na którym ktoś dał napiwek i od razu zadziałałohttps://19216811.cam/
aby pomóc wszystkim innym, przygotowałem listę wskazówek dotyczących rozwiązywania troubleów. to są rzeczy, które pomogły mi i innym.
po pierwsze, rzecz, która mi pomogła, zarejestruj swoją kamerę na stronie sony
najpierw spróbuj pobrać aplikację przez sam aparat, a nie komputer, możesz uniknąć wielu irytujących rzeczy
jeśli używasz maca, ludzie mówią, że nie będzie działać, chyba że używasz safari
jeśli korzystasz z systemu windows, ludzie mówią, że musisz korzystać z internet explorera
musisz dodać środki do swojego „portfela konta”, mnóstwo osób miało problemy z paypalem i kartami kredytowymi, więc kup kartę podarunkową playstation i dodaj ją
jeśli pobierasz za pomocą komputera, upewnij się, że jesteś w odpowiednim trybie usb, słyszałem, jak ludzie mówią zarówno „mtp”, jak i „pamięć masowa”, zobacz, co działa dla ciebie
zobaczę, czy coś jeszcze wymyślę
mam nadzieję, że to komuś pomoże!